Virbac HPM koiranruokasarjaVirbac HPM ruokasarja – Ranskalaisen keittiön herkkuruokaa koirille ja kissoille.

  • Virbac on ranskalainen pelkästään eläintuotteisiin erikoistunut lääkeyritys, jonka tuotevalikoimaan lääkkeiden lisäksi kuuluu monia erilaisia hoitotuotteita eri eläinlajeille, sekä Virbac HPM ruokasarja koirille ja kissoille. Virbac HPM ruokasarja valmistetaan Virbacin omassa tehtaassa Etelä-Ranskassa. Tämä varmistaa ruokasarjan korkean laadun sekä tuotekehityksen, kun tehdas keskittyy vain ja ainoastaan oman ruokasarjansa valmistamiseen.
  • Koirien sekä kissojen ruokintaan liittyy yleisesti ottaen paljon erilaisia uskomuksia ja tottumuksia. Vaikka koirat ja kissat ovat nykyisin paljolti perheenjäseniä, on silti hyvä muistaa, että ne eivät ole kuitenkaan pieniä ihmisiä vaan lihansyöjiä. Ravinnon ja ruuansulatuskanavan osalta niillä on omat erityispiirteensä sekä tarpeensa jotka poikkeavat ihmisestä.
  • Ruuansulatuskanava on suhteessa huomattavasti lyhyempi kuin ihmisillä ja energialähteiden (rasva, proteiini, hiilihydraatti) hyödyntäminen poikkeaa ihmisestä. Koirat ja kissat hyödyntävät rasvan energialähteenä poikkeuksellisen hyvin ja proteiinien tarve/määrä ruokavaliossa korostuu. Hiilihydraattien määrä olisi hyvä olla suhteellisen matala.
  • Virbac HPM ruokasarjassa on huomioitu koiran ja kissan ravitsemukselliset tarpeet sekä ruuansulatuskanavan toiminta, niin normaaleissa päivittäisruuissa kuin eri sairauksien tukena käytettävissä erikoisruokavalioissa. Ruuissa on myös otettu huomioon ruuan korkea hyväksikäyttö eli sulavuus, jolloin jätösten määrä olisi mahdollisimman pieni. Ruuan valmistusprosessi ja raaka-aineiden laatu, sekä korkea energiapitoisuus, mahdollistaa kohtuulliset annoskoot sekä erinomaisen maistuvuuden.


Virbac HPM koiran- ja kissanruuat myydään eläinlääkäreiden sekä apteekkien kautta.


Virbac HPM makutakuu

Makutakuu toimii jälleenmyyjien (eläinlääkärit ja apteekit) kautta, ja makutakuun toteutus on jälleenmyyjille vapaaehtoista.
Makutakuu on nimensä mukaan vain makutakuu, eli sen puitteissa tuote hyvitetään jos lemmikki ei pidä sen mausta.
1. makutakuu koskee vain pienintä myynnissä olevaa pakkauskokoa
2. kuluttaja palauttaa yli puolillaan olevan, ei-vanhentuneen myyntipakkauksen ostopaikkaan, ostopaikan omien palautusehtojen mukaan. Jälleenmyyjä hyvittää ostoksen kuluttajalle.
3. Jälleenmyyjä lähettää valokuvan palautuneesta tuotteesta ja hyvityskuitista (yhdessä tai erikseen, myös kuva ostokuitista jos sellainen on) Biofarm Oy:n omalle edustajalleen (sähköposti, tekstiviesti, whatsapp) tai tilaukset@biofarm.fi. Biofarm hyvittää jälleenmyyjälle uuden vastaavan tuotteen seuraavan toimituksen yhteydessä.
4. jälleenmyyjä hävittää palautuneen pakkauksen. Jälleenmyyjä HUOM! Jos epäilet tuotevirhettä niin älä hävitä pakkausta vaan ole yhteydessä omaan edustajaasi.

HPM ruokapusseissa on nyt myös helppo ja kätevä pussinsulkija.