KOOSTUMUS
Tapioka(1), hydrolysoitu kalan valkuainen(2) (24 %), eläinrasva, lignoselluloosa, kivennäiset,
hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen(2), sokerijuurikasleike, frukto-oligosakkaridit,
panimohiiva, rasvahappojen mono-, di- ja triglyseridit, Lactobacillus acidophilus,
kondroitiinisulfaatti.
1) Hiilihydraatin lähde.
2) Raakavalkuaisen lähteet.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 24
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 100/0
● Rasva 18
● Kivennäiset 7
● Raakakuitu 4,5
● TUA* 37,5
● Tärkkelys 36
● Kalsium 0,9
● Fosfori 0,7
● Natrium 0,4
● Metioniini + kystiini 1,2
● Omega-6-rasvahappoja 3
● Omega-3-rasvahappoja 0,5
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 377
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 384
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 91
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 23
● Energia rasvasta (%) 42
● Energia TUA:sta (%) 35
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 64
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan