KOOSTUMUS
Kuivattu sian- ja siipikarjan valkuainen, riisi (1), lignoselluloosa, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valkuainen, eläinrasva, härkäpavun kuoret, pe- runatärkkelys (1), herneet (1),
pellavansiemenet, kivennäiset, sokerijuurikasleike, panimohiiva, psylliumkuitu (Plantago (L.)
spp.), fruk- to-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kito- saanin lähde), Lactobacillus
acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
1) Hiilihydraatin lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 215 mg/kg
● Kitosaani 215 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 88/12
● Rasva 13
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 11
● TUA* 25,5
● Ravintokuidun kokonaismäärä 17
● Tärkkelys 18
● Kokonaissokeri 1
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Natrium 0,4
● Omega-6-rasvahappoja 2,2
● Omega-3-rasvahappoja 0,9
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 309
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 302
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 80
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 95
● Energia raakavalkuaisesta (%) 37
● Energia rasvasta (%) 35
● Energia TUA:sta (%) 28
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 110
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan