KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi (min. 4 %), hydrolysoitu sian ja siipikarjan
valkuainen, härkäpavun kuoret, lignoselluloosa, herneet, eläinrasva, perunatärkkelys (min. 4 %),
kivennäiset, pellavansiemenet, sokerijuurikasleike, kalaöljy, psylliumkuitu (Plantago (L.)
spp.), frukto- oligosakkaridit, panimohiiva, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde),
Lactobacillus acidophilus,
kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Pentanatriumtrifosfaatti 0,35 %
● Kondroitiinisulfaatti 430 mg/kg
● Kitosaani 430 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 32
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 84/16
● Rasva 12
● Kivennäiset 6,5
● Raakaselluloosa 10,5
● TUA* 30
● Tärkkelys 22
● Kalsium 1,1
● Fosfori 0,7
● Ca:P-suhde 1,6
● Natrium 0,4
● Omega-6 2
● Omega-3 0,9
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 311
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 320
● Energia raakavalkuaisesta (%) 35
● Energia rasvasta (%) 32
● Energia TUA:sta (%) 33
● Virtsan pH 6,5–6,9
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 78,5
● Rasvan sulavuus (%) 94
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan