KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys, eläinrasva, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valkuainen, härkäpavun kuoret, herneet, kivennäiset, sokerijuurikasleike,
pellavansiemenet, lignoselluloosa, kalaöljy, auringonkukkaöljy, psylliumkuitu (Plantago (L.)
spp.), frukto-oligosakkaridit, panimohiiva, purasruohopuriste, Lactobacillus acidophilus,
kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 92/08
● Rasva 18
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 5
● TUA* 26,5
● Tärkkelys 20
● Kalsium 1,3
● Fosfori 0,9
● Natrium 0,4
● Metioniini + kystiini 1,3
● Fenyylialaniini + tyrosiini 2,1
● Omega-6-rasvahappoja 3
● LA+GLA 2,7
● Omega-3-rasvahappoja 1,1
● EPA+DHA 0,5
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 375
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 386
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 87
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 96
● Energia raakavalkuaisesta (%) 33
● Energia rasvasta (%) 42
● Energia TUA:sta (%) 25
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 91