KOOSTUMUS
Kuivattu sian- ja siipikarjan valkuainen, riisi (min.4%), lignoselluloosa, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valku- ainen, eläinrasva, härkäpavun kuoret, perunatärkke- lys (min. 4%), herneet,
pellavansiemenet, kivennäiset, sokerijuurikasleike, , panimohiiva, psylliumkuitu (Plan- tago (L.)
spp.), frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), Lactobacillus
acidophilus,
kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 215 mg/kg
● Kitosaani 215 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 88/12
● Rasva 13,5
● Kivennäiset 7,5
● Raakaselluloosa 10,5
● TUA* 25,5
● Tärkkelys 18
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,5
● Omega-6 2,2
● Omega-3 0,9
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 315
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 317
● Energia raakavalkuaisesta (%) 37
● Energia rasvasta (%) 36
● Energia TUA:sta (%) 27
● Virtsan pH 6,3–6,7
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 81,5
● Rasvan sulavuus (%) 95,5
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan