Black Horse kokemuksia

Thór från Järsta ja Arnella Nyman

Thór ja Arnella Nyman

Thór från Järsta on 2003 syntynyt ykköspalkittu ori. Tämä komea herrasmies on Stall Hagalundin kuningas. ”Tuure” on kilpaillut yli kymmenen vuotta kansainvälisellä huipulla, suurimpina saavutuksinaan yhdessä Arnellan kanssa 2015 MM-pronssi ja 2016 PM-hopea, sekä lukuisia Suomenmestaruuksia.
Thór rakastaa puuroja - etenkin pellavarouhe sekoitettuna Hippolaxiin on tämän maailmanmatkaajan suurinta herkkua. Iltaisin herkkävatsainen reissumies saa Harmony Mix Mysliä, joka maittaa pidemmilläkin kisamatkoilla! Kertoo Arnella Nyman hevosestaan, kisakumppanistaan.

 

Sara Hietanen ja Joriini

Joriini ja PM 2020

Joriini on vuoden 2020 Pohjoismaiden mestari ja muutenkin kovaa nousua avoimissa sarjoissa viime vuosina tehnyt oripoika. Kotona iloisa mutta kiltti hevonen, raveissa fiksu herrasmies. Ei jännitä eikä turhia hötkyile. Joriini tykkää iltaisin kun otan sen viimeisenä hoidettavaksi kun talli on jo rauhoittunut. Silloin se rentoutuu silmin nähden. Joriini on syönyt jo vuosia Black Horsen Classicia ja kivennäistä. Mash juomaa menee useampi ämpäri päivässä ripauksella suolaa. Sitä Joriini rakastaa! Kertoo meille Joriinin hoitaja Sara Hietanen.

 

Katja Kuokan ja Hessin Leevin kiitos

Katja Kuokka ja Hessin Leevi

"Leevi kiittää yhteistyökumppania Biofarmia vuodesta 2020.
Paljon hienoja tuloksia saavutettu, mm. suomenhevosten kouluratsastus hopeaa.
Meillä koko talli käyttää Black Horsen rehuja ja Leevi ja muut kilpahevoseni myös lisäravinteita. Leevillä käytössä tälläkin hetkellä kun eletään treenikautta niin Black Horsen Cartivet complete ja Amino-Booster."

 

Lumi Joutsen ja Quantero 4 

Lumi Joutsen ja Quantero 4

 "Quantero 4 on herkkäsieluinen ja herkkäihoinen saksalainen esteruuna. Tutummin Kirppu oli tullessaan arka sekä hyvin nirso ruuan suhteen, mutta vaihto Black Horse Harmony Mixiin herätti Kirpunkin ruokahalun. Nykyään herra oikein odottaa ratsastuksen jälkeistä Black Horsen Mashia johon on sekoitettu joukkoon muun muassa pellavaöljyä, premium Multi-liq monivitamiinia sekä kuurimuotoisesti monia muita Black Horsen lisäravinteita. Kirppu on saanut paljon apua Black Horsen Biomet ja BioTin valmisteista, eikä karva hankaudu enää niin helposti pois." Kertoo Lumi Joutsen kilpakumppanistaan. 

 

Jutta Ihalainen ja Evartti

Jutta ja Evartti Kuninkuus 2020 by Satu Pitkänen

”Evartti vuoden 2020 ravikuningas on herrasmies isolla H.lla niin raviradoilla kuin kotioloissa. Sen elämäntarina kuolemanporteilta ravikuninkaaksi on uskomaton. Sen kanssa työskennellessä huonokin päivä muuttuu hoitajilla ja valmentajalla hyväksi! Välillä herra osaa olla vaativakin ja muistuttaa palvelusväkeään kyllä kenelle ruokaa pitää olla ensimmäisenä antamassa. Evartti on syönyt melkeinpä koko uransa Black Horse Balancea. Aamuin illoin, päiväruuaksi se syö Harmony Mix mysliä sekä Black Horse pellavarouhetta. Herkkuina parasta on kuivattu ruisleipä ja porkkana.” Näin kertoo Evartin uskollinen hoitaja ja henkinen valmentaja Jutta Ihalainen.


Katja Kuokka ja Hessin LeeviSuomenhevosten kaksin kertainen hopeamitalisti, Prix st.Georges tasolla kilpaileva Hessin Leevi ja Katja Kuokka luottavat Black Horsen rehuihin ja lisäravinteisiin.Hevillä ja Jaana Tarvainen

Hevillä by Susann Hoppula

”Hevillä syö Balancea, Tenderiä, Mashiä, oluthiivaa ja paljon muita Black Horse-tuotteita vitamiineistä pellavaöljyyn. Hevi on linssilude. Tykkää esiintyä, monitoiminen, helppo ja yhteistyöhaluinen oripoika. Kyydittää hoitokotilaisia, turisteja, on ollut mukana elokuvan teossa ja saunoo mielellään. Hevi on oikea herrasmiesori ja tuleva isä. Hevi on hoitajan unelma ja meidän perheenjäsen.” kertoo Hevillän hoitaja Jaana Tarvainen.


Kyösti ja Maria

Maria Pyykönen ja Kyösti. Foto by Mia Segercrantz

”Kyösti (Fürst Wild S)on tiimimme ilopilleri jonka kanssa on jo nyt kertynyt paljon hauskoja muistoja. Kyösti pitää rutiineista sekä tutuista ihmisistä ympärillään ja herkkämahaisena sille on tärkeää, että sen rehut ovat laadukkaita ja juuri sille sopivia. Kyöstin ruokinta koostuu Black Horse Tenderistä, Balancesta sekä Breederistä.” - toteaa Maria Pyykönen


Kuvassa Corleone ja Heidi

Heidi Svanborg-Lodman ja Corleone. Foto: Mia Segercrantz

Corleone on 18 vuotias nelinkertainen suomenhevosten kouluratsastuksen mestari ja moninkertainen Kelmi Kyyrin voittaja. Rakkaalla hevosella on monta nimeä ja monet ovat oppineet tuntemaankin tämän oriin nimellä Korkki. Nykyään leppoisia eläkepäiviä maastoillen ja tammoja vahtien viettävä vanhempi herrasmies kutsutaankin iltaisin tarhasta talliin huudahtamalla ” Ukkis olisiko jo iltaruokailun aika ”. Tällä oriilla on aina ollut rautaiset hermot ja erittäin hyvä rehunkäyttökyky ja sen ruokinta onkin ollut pääsääntöisesti hyvälaatuista heinää jota se on saanut 5-6 kertaa vuorokaudessa annosteltuna sekä vähäsokerinen ja tärkkelyksinen täydennysrehu Black Horse Tender. Ratsastuksen ja ajolenkkien jälkeen oriille tarjoillaan kädenlämpöistä Black Horsen Mash juomaa jossa on sekoitettuna ripaus merisuolaa tai elektrolyyttiä. Corleone on käytössä jalostukseen ja kevään korvalla se on vuosittain alkanut saamaan Black Horsen Natural E vitamiinia ja Cartivet Complete lisäravinnetta tukemaan vanhenevan oriin terveyttä ja fertiliteettiä siitoskautta varten. Corleone on saanut nimensä sanoista Cour de lion- leijonan sydän, se meidän Korkilla totisesti on! – kertoo Korkin omistaja Petra Rantala