L-lysine Cat Easypill 60 g (30 x 2g)

L-lysiiniä sisältävä täydennysrehu kissoille käytettäväksi tilanteissa, joissa L-lysiinin saanti ravinnosta on heikentynyt tai siitä on katsottu olevan lisähyötyä.
L-lysiini on välttämätön aminohappo, jota kissa ja koira eivät itse pysty syntetisoimaan vaan se täytyy saada ravinnosta. L-lysiini toimii kehon omien proteiinien rakennusosana. Sitä on erityisen paljon lihaksissa ja sidekudoksessa (kollageenissa) ja se on tarpeellinen silmien toimintaan. L-lysiiniä käytetään kissan silmien hyvinvoinnin tukemiseen herpesvirustartunnan aikana.
Lisäksi L-lysiinin puutostila voi syntyä ruokittaessa ei-korkealaatuisia viljatuotteita, joiden sisältämä vähäinen l-lysiini on tuhoutunut valmistusprosessissa.
Hyvänmakuinen L-lysine Cat easypill sisältää 500 mg L-lysiiniä / makupala ja soveltuu erinomaisesti käytettäväksi kaikissa tilanteissa, joissa l-lysiinilisän katsotaan olevan hyödyllinen.

Annostus ja käyttöohje:
1 pelletti päivässä 30 päivän ajan. Annostelu voidaan kaksinkertaistaa ja käyttöaikaa pidentää eläinlääkärin ohjeen mukaan. Erinomaisen maistuvuuden vuoksi kissa syö pelletin yleensä mielellään.

Koostumus:
Mikronoitu siipikarjajauho, glyseriini, esigelatinoitu riisitärkkelys, sian sivutuotteet, glukoosisiirappi,
natriumkloridi.
Teknologiset lisäaineet: säilöntäaineet, hapettumisenestoaineet. Ravitsemukselliset lisäaineet:
Aminohapot: L-Lysiini HCl (3.2.3) 300 000 mg/kg. Analyyttinen koostumus: Valkuainen: 47%, Raakarasva: 7%, Raakakuitu: 0,4%, Tuhka: 7,7%, Kosteus: 14,4%.

Säilytys:

Säilytetään huoneenlämmössä. Sulje pussi hyvin käytön jälkeen