Hyaloral gel 50 ml

Virbac, myynti vain ell ja apteekit

Hyaloral on uusi täydennysrehuvalmiste tukemaan koirien ja kissojen nivelten liikkuvuutta. Hyaloral sisältää 5 eri nivelten hyvinvointiin vaikuttavaa ainesosaa.
Farmiklubi-tuote

 

Hyaloral 5in1 sisältää kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, hydrolysoitua kollageenia (tyyppi I) ja gammaorytsanolia. Näin Hyaloralilla on nivelten rakennetta, liikkuvuutta ja joustavuutta edistäviä sekä rustoa suojaavia ja antioksidanttisia vaikutuksia.

Hyaloral täydennysrehua käytetään ennaltaehkäisevänä koirille ja kissoille tukemaan nivelten liikkuvuutta. Erityisesti nivelrikolle alttiille nuorille koirille ja kissoille, aktiivisesti liikkuville urheilu- ja työkoirille sekä ikääntyville koirille. Hyaloral sopii myös tukihoidoksi nivelrikon hoitoon ja kun liikkuminen on kivuliasta.
Maittavana nesteenä Hyaloral on helppo antaa kissoille ja pienille koirille (-10kg). Maittavat jakouurteiset purutabletit taas sopivat hyvin isoille koirille sekä jo 5 kg painoisille koirille.

Koostumus:
Entsymaattisesti hydrolysoitu sikaperäinen kollageeni (15,96%), maissisiirappi, glyseroli, eläinperäinen glukosamiini

Annostelu:
Koirille ja kissoille painon mukainen annos kerran päivässä. Annostellaan sellaisenaan tai ruuan mukana.

Pakkauskoot:
50 ml gel ja 120 purutablettia

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista sekä eläinlääkäreiltä ja lisäksi apteekkien- ja eläinlääkäreiden verkkokaupoista.