Hyaloral purutabletit 120 tabl

Virbac, myynti vain apt ja ell

Hyaloral on uusi täydennysrehuvalmiste tukemaan koirien ja kissojen nivelten liikkuvuutta. Hyaloral sisältää 5 eri nivelten hyvinvointiin vaikuttavaa ainesosaa.
Farmiklubi-tuote

 

Hyaloral 5in1 sisältää kondroitiinisulfaattia, glukosamiinia, hyaluronihappoa, hydrolysoitua kollageenia (tyyppi I) ja gammaorytsanolia. Näin Hyaloralilla on nivelten rakennetta, liikkuvuutta ja joustavuutta edistäviä sekä rustoa suojaavia ja antioksidanttisia vaikutuksia.

Hyaloral täydennysrehua käytetään ennaltaehkäisevänä koirille ja kissoille tukemaan nivelten liikkuvuutta.
Erityisesti nivelrikolle alttiille nuorille koirille ja kissoille, aktiivisesti liikkuville urheilu- ja työkoirille sekä ikääntyville koirille.
Hyaloral sopii myös tukihoidoksi nivelrikon hoitoon ja kun liikkuminen on kivuliasta.

Maittavat jakouurteiset purutabletit sopivat hyvin isoille koirille sekä jo 5 kg painoisille koirille.

Hyaloral purutabletit
Entsymaattisesti hydrolysoitu sikaperäinen kollageeni (44%), trikalsiumfosfaatti, eläinperäinen glukosamiini (6,3%), kondroitiinisulfaatti (4%), hydrolysoitu sian proteiini, maissitärkkelys, gamma oryzanol (2%), magnesiumstearaatti, hyaluronihappo (0,4%).

Annostelu
Koirille ja kissoille painon mukainen annos kerran päivässä. Annostellaan sellaisenaan tai ruuan mukana.
tabletit ovat isoja makutabletteja ja niissä on uurteet jotain paloittelu on helppoa.  5-10kg koirille 1/4 osa tablettia per päivä,
10-20kg koirille puolikas tabletti per päivä ja 20-40 kiloiselle yksi tabletti per päivä, yli 40 kg kaksi tablettiäa per päivä.

Pakkauskoot
50 ml gel ja 120 purutablettia

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista sekä eläinlääkäreiltä ja lisäksi apteekkien- ja eläinlääkäreiden verkkokaupoista.