KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys, herneet, hydrolysoitu sian ja siipikarjan
valkuainen, kivennäiset, lignoselluloosa, eläinrasva, kalaöljy, sokerijuurikasleike,
auringonkukkaöljy, panimohiiva, purasruohopuriste, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.),
frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti,
Lactobacillus acidophilus.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 91/09
● Rasva 17,5
● Kivennäiset 8,5
● Raakakuitu 5
● TUA* 19,5
● Tärkkelys 14
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Natrium 0,7
● Metioniini + kystiini 1,5
● Fenyylialaniini + tyrosiini 2,6
● Omega-6-rasvahappoja 3,5
● LA 3,4
● Omega-3-rasvahappoja 1,1
● EPA+DHA 0,8
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 395
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 437
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 89
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97
● Energia raakavalkuaisesta (%) 42
● Energia rasvasta (%) 40
● Energia TUA:sta (%) 18
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 111
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan