KOOSTUMUS
Kuivattu sian- ja siipikarjan valkuainen, lignoselluloo- sa, perunatärkkelys (min. 4%) (1),
hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, eläinrasva, riisi (1), herneet (1), kivennäiset,
härkäpavun kuoret, pellavansiemenet, sokerijuurikasleike, panimohiiva, psylliumkuitu (Plan- tago
(L.) spp.), frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde),
kondroitiinisulfaatti, Lac- tobacillus acidophilus.
1) Hiilihydraatin lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g /kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 215 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 90/10
● Rasva 12
● Kivennäiset 8,5
● Raakakuitu 11,5
● TUA* 18,5
● Tärkkelys 12
● Kokonaissokeri 1,4
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Natrium 0,7
● Omega-6-rasvahappoja 2,1
● Omega-3-rasvahappoja 0,7
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 342
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 325
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 82,5
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 94,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 48
● Energia rasvasta (%) 32
● Energia TUA:sta (%) 20
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 129
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan