KOOSTUMUS
Kuivattu sian- ja siipikarjan valkuainen, lignoselluloosa, perunatärkkelys (min. 4%) (1),
hydrolysoitu sian- ja siipikarjan valkuainen, kivennäiset, eläinrasva, pellavansiemenet,
sokerijuurikasleike, panimohiiva, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), frukto-
oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti, Lactobacillus
acidophilus.
1) Hiilihydraatin lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 440 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 94/06
● Rasva 11
● Kivennäiset 8,5
● Raakakuitu 13
● TUA* 18
● Tärkkelys 12,5
● Kalsium 1,3
● Fosfori 0,9
● Natrium 0,9
● Kokonaissokeri 1
● Omega-6-rasvahappoja 2
● Omega-3-rasvahappoja 0,7
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 331
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 306
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 84
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 94
● Energia raakavalkuaisesta (%) 50
● Energia rasvasta (%) 30
● Energia TUA:sta (%) 20
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 133
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan