Virbac cat Adult Salmon Neutered & Entire 3kg

Sekä steriloidut että leikkaamattomat täysikasvuiset kissat ovat alttiita lihomaan, kun niiden liikkuminen vähenee. Ylläpitää ihannepainoa Tasapainotettu energiamäärä eri lähteistä (raakavalkuainen, rasva, hiilihydraatti) auttaa ihannepainon ylläpitämistä.

Virtsateiden terveys

Sisältää paljon eläinperäistä raakavalkuaista, mikä auttaa lisäämään veden juontia ja virtsan määrää sekä vakauttamaan  virtsan pH-tason, jolloin varmistetaan myös virtsateiden terveys. Fosforia kelatoiva kitosaani rajoittaa fosforin eritystä virtsaan ja vähentää struviittikiteiden muodostumista.

Tukee munuaisten toimintaa

Ruoan korkea raakavalkuaispitoisuus edistää veden kiertoa kehossa, ja rajattu fosforin saanti tukee munuaisten toimintaa.
Hammaskiven hallinta Lisätty pentanatriumtrifosfaatti vähentää plakin ja hammaskiven muodostumista ja edistää suun ja hampaiden terveyttä.

Vahvistaa ihoa ja turkkia

Sisältää paljon eläinperäistä raakavalkuaista, joka on tärkeä rikkipitoisten aminohappojen lähde, sekä tasapainoisen määrän välttämättömiä omega-3- ja omega-6- rasvahappoja. Nämä ravintoaineet tukevat ihon suojakerroksen muodostumista ja talineritystä, jolloin tuloksena on terve ja kiiltävä turkki. Alhainen glykeeminen indeksi

Ruoan alhainen tärkkelyspitoisuus auttaa varmistamaan vakaan verensokeritason.

Tukee ruoansulatusta

Ruoan alhainen tärkkelyspitoisuus on suunniteltu kissojen ruoansulatuksen alhaista amylaasiaktiivisuutta silmälläpitäen.
Ruokaan lisätyt liukenevat ja liukenemattomat ravintokuidut (prebiootit) ja lactobacillusmaitohappobakteerit (probiootit) ohjaavat ravinteiden kulkua suolistossa ja ylläpitävät ruoansulatuskanavan mikrobistoa. Lisäksi
bentoniitti suojaa ruoansulatuskanavan limakalvoa ja normalisoi ulosteen hajua ja koostumusta

Pakkauskoot 1,5kg ja 3kg

Koostumus
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys (min. 4 %), eläinrasva, hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, herneet, kivennäiset, härkäpavun kuoret, kuivattu lohen valkuainen (min. 4 %), riisi (min. 4 %), lignoselluloosa, pellavansiemenet, sokerijuurikasleike, panimohiiva, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), fruktooligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti, Lactobacillus acidophilus

ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Pentanatriumtrifosfaatti 0,35 %
● Kitosaani 800 mg/kg

RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 91/9
● Rasva 16
● Kivennäiset 8,5
● Raakaselluloosa 6
● TUA* 20
● Tärkkelys 13,5
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,7
● Omega-6 2,8
● Omega-3 0,8

RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 384
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 377
● Energia raakavalkuaisesta (%) 43
● Energia rasvasta (%) 38
● Energia TUA:sta (%) 19
● Virtsan pH 6,0–6,5
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 82
● Rasvan sulavuus (%) 91,5