Virbac Dog Hypoallergy with Hydrolysed Fish A2 3 kg

HPM

Kuivaruoka koiralle, jolla on ruoka-aineallergia tai -yliherkkyys, atooppinen dermatiitti tai huonokuntoinen ja hilseilevä iho ja turkki.

 

 

TÄRKEIMMÄT EDUT JA OMINAISUUDET

Eliminaatiodieetti
Hydrolysoituun kalan valkuaiseen ja perunatärkkelykseen perustuva koostumus soveltuu yleisimpien ruoka-aineallergioiden hallintaan.

Yksi puhdistettu hiilihydraattilähde*
Perunatärkkelys, proteiineista puhdistettu.

Sisältää hydrolysoitua kalan valkuaista
Kalan valkuainen on hydrolysoitu alhaisen molekyylipainon (keskimääräinen arvo 1,7 kDa, 99 % peptideistä alle 10 kDa) aikaansaamiseksi ja ruoan soveltuvuuden varmistamiseksi eri ruoka-aineallergioiden hallinnassa. Kalan valkuainen sulaa helposti ja sisältää runsaasti tärkeitä aminohappoja, minkä vuoksi se sopii täydellisesti koiran päivittäisiin tarpeisiin.

Tukee ruoansulatusta
Lisätyt ainesosat (savi, probiootit, prebiootit, valikoidut kuidun lähteet) tukevat allergisten koirien ruoansulatuksen toimintaa (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).

Hyvä maistuvuus
Ruoka sisältää runsaasti eläinperäistä raakavalkuaista (kalaa) ja rasvaa, mikä auttaa varmistamaan sen maistuvuuden eliminaatiodieetin aikana sekä pitkällä aikavälillä (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).

MUITA ETUJA JA OMINAISUUKSIA

Tukee ihon kuntoa
Ruoka sisältää tasapainoisen määrän omega-6- ja omega-3- rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon luontaisia puolustusmekanismeja ja vähentävät muiden allergioiden riskiä.

Tukee turkin kuntoa
Tarkkaan valikoidut raakavalkuaiset ja välttämättömät rasvahapot tukevat turkin kuntoa.

Hyvä sulavuus
Hyvä sulavuus varmistaa ruoan sopivuuden koirille, joilla on monia samanaikaisia ruoansulatusongelmia.

Soveltuu täysikasvuisille ja ikääntyneille koirille. Ruoka sisältää kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita täysikasvuiset ja ikääntyneet koirat tarvitsevat päivittäin.

Pakkauskoot 3kg, 7kg ja 12 kg

KOOSTUMUS
Perunatärkkelys (1), hydrolysoitu kalan valkuainen(2) (24 %), eläinrasva, lignoselluloosa, kivennäiset, hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen(2), sokerijuurikasleike, frukto-oligosakkaridit, panimohiiva, rasvahappojen mono-, di- ja triglyseridit, Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
1) Hiilihydraatin lähde.
2) Raakavalkuaisen lähteet.

ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg

RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 24
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 100/0
● Rasva 18
● Kivennäiset 7
● Raakakuitu 4,5
● TUA* 37,5
● Tärkkelys 36
● Kalsium 0,9
● Fosfori 0,7
● Natrium 0,4
● Metioniini + kystiini 1,2
● Omega-6-rasvahappoja 3
● Omega-3-rasvahappoja 0,5

TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 377
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 384
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 91
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 23
● Energia rasvasta (%) 42
● Energia TUA:sta (%) 35
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 64

* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan