KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), riisi, eläinrasva, herneet, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valkuainen(1), kivennäiset, perunatärkkelys, lignoselluloosa, härkäpavun kuoret,
sokerijuurikasleike, pellavansiemenet, kalaöljy, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.),
frukto-oligosakkaridit, panimohiiva, Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
1) Raakavalkuaisen lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kaliumsitraatti 0,3 %
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 85/15
● Rasva 17,5
● Kivennäiset 7
● Raakakuitu 5
● TUA* 27,5
● Tärkkelys 22
● Kalsium 0,8
● Fosfori 0,6
● Natrium 0,9
● Kalium 0,7
● Magnesium 0,08
● Kloridi 1,4
● Rikki 0,7
● Metioniini + kystiini 1,4
● Omega-6-rasvahappoja 2,2
● Omega-3-rasvahappoja 1
● EPA+DHA 0,4
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 374
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 377
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 88
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97
● Energia raakavalkuaisesta (%) 33
● Energia rasvasta (%) 41
● Energia TUA:sta (%) 26
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 91
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan