KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), riisi(1),
eläinrasva(1), lignoselluloosa, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valkuainen(1), sokerijuurikasleike, kivennäiset,
kalaöljy(1), pellavansiemenet, panimohiiva
(beetaglukaanin ja nukleotidien lähde), psylliumkuitu
(Plantago (L.) spp.), frukto-oligosakkaridit,
kalsiumbutyraatti, Lactobacillus acidophilus.
1) Helposti sulavat ainesosat
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Butyraatti 430 mg/kg
● Nukleotideja 560 mg/kg
● Beetaglukaani 500 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 92/08
● Rasva 22
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 6
● TUA* 21,5
● Tärkkelys 17
● Kalsium 1,3
● Fosfori 0,9
● Natrium 0,6
● Kalium 0,8
● Omega-6-rasvahappoja 2,5
● Omega-3-rasvahappoja 0,9
● EPA+DHA 0,3
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 384
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 411
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 85
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97
● Energia raakavalkuaisesta (%) 31
● Energia rasvasta (%) 49
● Energia TUA:sta (%) 20
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 89
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan