TÄRKEIMMÄT EDUT JA OMINAISUUDET
Säilyttää lihasmassaa
Ruoan suuri raakavalkuaispitoisuus tukee lihaksiston sekä nivelten kuntoa ja ylläpitää liikkuvuutta.
Runsaasti omega-3- ja EPA-rasvahappoja*
Tarkkaan valikoidut rasvan lähteet sisältävät runsaasti omega- 3-rasvahappoja ja erityisesti EPA-rasvahappoja, jotka auttavat rajoittamaan niveltulehduksia ja -kipua.
Painonhallinta
Alhainen energiapitoisuus ja tarpeeseen sovitettu annostelu (hidasta painonpudotusta varten) edistävät ideaalipainon saavuttamista ja ylläpitoa, jolloin niveliin kohdistuu vähemmän mekaanista rasitusta.
Mobility Plus Complex
Virbacin kehittämä kondroitiinisulfaatin ja kitosaanin yhdistelmä auttaa ylläpitämään ruston eheyttä.
MUITA ETUJA JA OMINAISUUKSIA
Lisätty kananmunankuoren kalvoa (1)
Sisältää kananmunankuoren kalvoa, jossa on todistettu teho ruston palautumiseen, kivun ja ontumisen vähentämiseen samalla lisäten nivelten joustavuutta ja liikkuvuutta koirilla.
Sisältää hapettumisenestoainetta
Ruoan korkea E-vitamiinipitoisuus (570 mg/kg) auttaa rajoittamaan hapettumisprosesseja.
Suojelee ruoansulatuskanavan limakalvoa
Lisätty bentoniitti suojaa limakalvoa samanaikaisten tulehdushoitojen vaikutuksilta.
Tukee ruoansulatusta
Ruokaan lisätyt erityisainesosat (savi, probiootit, prebiootit ja valikoidut kuidut) tukevat ruoansulatuskanavan kuntoa.
Hyvä maistuvuus
Ruoka sisältää runsaasti eläinperäistä raakavalkuaista ja rasvaa, mikä auttaa varmistamaan sen maistuvuuden.
Soveltuu kasvaville, täysikasvuisille ja ikääntyneille koirille. Ruoan sisältämät välttämättömät ravintoaineet ja korkea energiatiheys varmistavat sen soveltuvuuden kasvaville, täysikasvuisille ja ikääntyneille koirille.
KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi, härkäpavun kuoret, hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, lignoselluloosa, herneet, pellavansiemenet, kalaöljy, perunatärkkelys, eläinrasva, kivennäiset, frukto-oligosakkaridit, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), panimohiiva, sokerijuurikasleike, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kananmunankuoren kalvo, Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Kitosaani 1 240 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 1 240 mg/kg
● E-vitamiini 570 mg/kg
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
● Kananmunankuoren kalvo 300 mg/kg
● Antioksidantit. Ei lisättyjä keinotekoisia väri- tai makuaineita.
KONTRAINDIKAATIOT
• Kasvuvaihe
• Tiineys ja imetys
• Krooninen munuaisten vajaatoiminta
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 85/15
● Rasva 15
● Kivennäiset 6,5
● Raakakuitu 9
● TUA* 26,5
● Tärkkelys 18
● Kalsium 0,9
● Fosfori 0,7
● Natrium 0,4
● Omega-6-rasvahappoja 2
● Omega-3-rasvahappoja 3
● EPA 0,6
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 335
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 353
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 82
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 94,5
● Energia raakavalkuaisesta (%) 35
● Energia rasvasta (%) 38
● Energia TUA:sta (%) 27
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 102
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan