KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, riisi (min. 4 %), eläinrasva, herneet,
perunatärkkelys (min. 4 %), hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, lignoselluloosa,
kivennäiset, härkäpavun kuoret, sokerijuurikasleike, pellavansiemenet, kalaöljy, panimohiiva
(beetaglukaanin lähde), psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), frukto-oligosakkaridit,
Lactobacillus acidophilus, kondroitiinisulfaatti.
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 35
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 89/11
● Rasva 21
● Kivennäiset 7,5
● Raakaselluloosa 4
● TUA* 23,5
● Tärkkelys 19
● Kalsium 1,2
● Fosfori 1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,5
● Omega-6 2,5
● Omega-3 1
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 396
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 396
● Energia raakavalkuaisesta (%) 32
● Energia rasvasta (%) 47
● Energia TUA:sta (%) 21
● Virtsan pH 6,5–6,9
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 86
● Rasvan sulavuus (%) 96,5
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Beetaglukaani 500 mg/kg
● L-karnitiini 330 mg/kg
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan