Biofarmin Tallien Sankarit

 

Biofarmin "Tallien Sankarit"-sarja kertoo henkilöistä hevosten takaa, intohimosta, rohkeudesta ja sisukkuudesta sekä rakkaudesta hevosiin.Sarjan aloittaa Harri Kotilainen, raviohjastaja & -valmentaja.
Harri on vaikuttanut syntymäkunnassaan Saarijärvellä sekä Uuraisilla ja Äänekoskella.
Harrin suurimmat voitot omilla valmennettavilla ovat vuonna 2009 Villimiehen tammakilpailu Helmin Roosa sekä 5 v sh derby Jyväskylä 2016 Äänestäjä. Lainahevosilla Villimiehen tammakisa 2017 Kuunvalon Siru sekä 2017 kylmäveristen PM Välähdys.
Uusia sankareita seuraa joten stay tuned

Toisessa "Tallien sankarit” jaksossa Anna-Kaisa Tenhunen kertoo mietteitään hevosista. Anna-Kaisa Tenhunen pyörittää isänsä Heikki Smolanderin tilalla Tuusniemellä Pohjois-Savossa isoa siitos- ja valmennustallia miehensä ammattivalmentaja Miika Tenhusen kanssa. Tenhusilla on hevosia valmennuksessa parikymmentä kappaletta. Lisäksi tilalla syntyy varsoja sekä omilla että hoidettavilla siitostammoilla.
Anna-Kaisa on myös koulutettu hevoshieroja.

Kolmannessa jaksossa Eläinlääkäri Leena Sinnemaa kertoo työstään hevosten parissa.
Leena Sinnemaa on vuonna 2003 valmistunut hevoseläinlääkäri Mikkelistä. Leena on pitänyt omaa klinikkaa Mikkelin raviradan yhteydessä jo vuodesta 2007. Leenan asiakkaista puolet on ravureita ja loput ratsuja sekä siitoshevosia. Leena kisasi kouluratsastuksessa junnuissa ja nuorissa. Harrastuksenaan Leena valmentaa tällä hetkellä kotonaan kahta ravihevostaan. Leena on myös ohjastanut sekä monte’ että kärrylähdöissä.