Animo älypantake

koirasi aktiivisuuden ja käyttäytymisen seurantaan

Animo älypantake oppii tulkitsemaan jokaisen koiran yksilöllistä aktiviteettitasoa ja käyttäytymistä. Omistaja saa tärkeää tietoa koiran tekemisistä myös silloin kun koira on yksin kotona, ja koiran aktiivisuustavoitteet voivat hyvin olla myös omistajan aktiivisuustavoitteet.

Animo auttaa sinua ymmärtämään koiraasi paremmin, tietämään heti jos koiran normaaliin käytökseen tulee muutoksia ja reagoimaan niihin ajoissa.Opi koirasi päivässä

  • Animo pantaan, ja se on koirasi kaveri 24h. Se kertoo miten koirasi on nukkunut, se kertoo onko päivä yksin kotona mennyt lepäillessä vai onko koirasi kenties aktivoitunut johonkin, haukkunut posteljoonin tai muuta vastaavaa.

Monitoroi

  • Animo kertoo jos koirasi on innostunut haukkumaan, tai rapsuttelee tai ravistelee normaalia enemmän. Nämä tiedot voivat olla sinulle hyvinkin tärkeitä; onko punkkilääke jo myöhässä kun rapsutus on lisääntynyt, vai onko iholla jotain muuta mikä saa rapsuttamisen aikaan ? Pään ravistelu taas saattaa kertoa sinulle alkavasta korvatulehduksesta.

Seuraa muutoksia pitkällä aikavälillä

  • Seuraa aktiviteettia tai unen laatua päivittäin, viikottain, kuukausittain tai vaikka vuosittain. Animon avulla huomaat muutokset myös pitkällä aikavälillä. Muutokset voivat olla ensimmäisiä oireita terveys- tai käytösongelmista.

Jaa tieto helposti

  • Voit antaa myös muiden perheenjäsenten tai tuttujen synkata tiedot Animosta, jolloin myös he pysyvät tilanteen tasalla koirasi kuulumisista.

 

 

Myynnissä mm Verkkokauppa Kivuttomassa.Suomenkielinen käyttöohje tästä.