Cartivet + MSM 3kg

Black Horse Premium, huom uusi koostumus ja koko

Black Horse Premium Cartivet+MSM on täydennysrehu hevosille joka sisältää mm. glukosamiinia, kondroitiinisulfaattia, kollageenia ja MSM:ää.

Cartivetia voidaan käyttää kaikille hevosille, mutta erityisesti se sopii kovassa rasituksessa oleville tai vanheneville hevosille.

Pakkauskoot: 900 g ja 3 kg 

Black Horse-tuotesarjaa on saatavilla hyvin varustelluista maatalouskaupoista, hevostarvikeliikkeistä, hevososastoilta, eläinlääkäreiltä ja apteekeista sekä edellä mainittujen verkkokaupoista.

 

  • Glukosamiini ja kondroitiinisulfaatti ovat rustokudoksen rakennusaineita. Glukosamiinin saaminen ravinnosta voi lisätä kehon omaa glukaanituotantoa.
  • Kondroitiinisulfaatin uskotaan vaikuttavan positiivisesti rustosolujen aineenvaihduntaan.
  • MSM:stä (metyylisulfonyylimetaani) elimistö saa rikkiä, jota esiintyy elimistössä nivelten ja rustojen rakenneproteiineissa. Rikkiä saadaan myös rikkipitoisista aminohapoista (metioniini).
  • Kollageeni on sidekudoksen (rustot ja jänteet) ja luuston rakenneproteiini. Elimistö valmistaa kollageenia itse, mutta ikääntyessä sen tuotanto laskee, mikä saattaa aiheuttaa ruston ohenemista.

Nivelruston terveys on keskeinen edellytys nivelen hyvinvoinnille. Rusto muodostuu glukosaminoglukaaneista ja proteoglukaaneista, joiden synteesi voi kuitenkin häiriintyä esim. liiallisen rasituksen tai iän mukana tuoman jäykkyyden takia. Liikunta on tärkeää nivelille, sillä se auttaa säilyttämään nivelruston rakenteellisia ja mekaanisia ominaisuuksia.

Cartivet + msm voidaan käyttää kaikille hevosille ja poneille, mutta erityisesti se sopii kovassa rasituksessa oleville hevosille sekä seniorihevosille.

Päiväannos

Hevoset 30 g
Varsat 15 g
Ponit 15 g

Koostumus:

raakavalkuainen 6,5%
tuhka 1%
raakarasva 0,23%
raakakuitu <0,1%
natrium 0,27%
metyylisulfonyylimetaani (MSM) 500 000 mg/kg
glukosamiini HCl 170 000 mg/kg
kondroitiinisulfaatti 81 000 mg/kg
kollageeni 1700 mg/ kg
D3 vitamiini 40 000 ky/IE/kg
E-vitamiini 5 000 mg/kg
Biotiini 6 mg/kg
C-vitamiini 30 000 mg/kg
Dl metioniini 80 000 mg/kg
   
   

 

Usein kysyttyä

Mitä eroa on koirien ja hevosten Cartivetilla?

Koostumukset eroavat toisistaan monellakin tapaa. Hevosten Cartivet sisältää liikaa D-vitamiinia koirien tarpeisiin, joten jo sen vuoksi emme suosittele sitä käytettäväksi koirille.

Myös pitoisuudet ovat hevosten Cartivetissa painotettu hevosten tarpeeseen.

Valmistettu Karkkilassa.