Virbac Hammastahna + harja kissoille

Virbac C.E.T. Kit

C.E.T. Dual-Enzyme System aktivoi ja vahvistaa suun luonnollista puolustusmekanismia. Säännöllinen harjaus C.E.T. tahnalla vähentää plakin ja siten hammaskiven muodostumista sekä vähentää pahanhajuisen hengityksen syntymistä. Kissan suuta ei tarvitse huuhdella pesun jälkeen.

Eläinlääkärisi neuvoo sinun kissallesi tarpeellisen pesutiheyden. JOKAPÄIVÄINEN HARJAUS ON TEHOKKAIN TAPA POISTAA PLAKKIA. Niinä päivinä kun et voi harjata, muista käyttää Virbac C.E.T. chews herkkupaloja hyvän suuhygienian ylläpitämiseksi. Pakkaus sisältää englanninkielisen oppaan lemmikkisi suuhygienian hoitamiseksi.

Ei lasten ulottuville.

Pakkaus: 43 g kalanmakuinen tahna + pieni hammasharja + sormihammasharja

Perusohjeita kissan hampaiden pesun aloittamiseksi:

Aloita hammashuolto kun hampaat ja ikenet ovat terveet. Jos epäilet että kissasi hampaat/ ikenet eivät ole kunnossa, anna eläinlääkärin aloittaa suuhygienian hoitaminen, ja jatka kotona eläinlääkärin ohjeiden mukaan. Valitse paikka jossa kissasi tuntee olonsa turvalliseksi. Aloita varovasti nostelemalla kissasi huulia siten että hampaat ja ikenet tulevat näkyviin. Ota pieni määrä hammastahnaa sormellesi ja anna kissan tutustua siihen. Useimmat kissat pitävät tahnan mausta. Seuraavalla kerralla laita tahnaa kissan hampaille ja ikenille. Kun kissa on tottunut tähän, voit ottaa pehmeän kissoille tarkoitetun hammasharjan käyttöösi. Kastele harja, laita pieni määrä tahnaa harjalle ja anna kissan tutustua myös harjaan. Pese pyörittävin liikkein varovasti hammas kerrallaan ienrajaa myöten. Kerta kerralta lisää pestävien hampaiden määrää edeten pikkuhiljaa takahampaisiin, joissa suurin osa hammaskivestä muodostuu. Kissan itse puhdistaessa kielellään hampaiden sisäpintaa, on ulkopinnan harjaus plakin muodostumista ajatellen yleensä riittävä. Siten kissasi voi pitää ylä- ja alahampaat yhdessä suurimman osan harjauksen ajasta. Kehitä hammashoidosta rutiini johon kissa oppii. Muista aina palkita kissasi hoidon jälkeen. Jos perheessä on useampia kissoja, tulee kaikilla olla omat harjat ja tahnat infektiotautien leviämisen estämiseksi.

Specialtandpasta med fisksmak för katter. C.E.T. Dual-Enzyme System aktiverar och stärker munnens naturliga försvarsmekanism. Regelbunden borstning med C.E.T. pasta minskar plack och därigenom bildningen av tandsten samt minskar uppkomsten av dålig andedräkt. Kattens mun behöver inte sköljas efter rengöringen. Använd en för kattens trånga mun anpassad borste.

Rådgör med din veterinär hur ofta din katts tänder bör rengöras. Tandrengöring som daglig rutin är bäst sätt att minska plack. Kom ihåg att använda Virbac C.E.T. chews smakbitar de dagar i veckan som tänderna inte borstas för att bibehålla en god munhygien.

Förpackningen innehåller en broschyr på engelska om vården av ditt keldjurs munhygien.

Förvaras oåtkomligt för barn.