Black Horse Pellavarouhe 1,5 kg

Pellavan siementen lääkinnällinen merkitys on niin eläinten kuin ihmistenkin mahan toiminnan tasapainoittajana tunnettu jo esihistorialliselta ajalta.

 

Pakkaukset: 1,5 kg ja 10 kg

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinkaupoista sekä eläinlääkäreiltä ja lisäksi apteekkien-, eläinlääkärien- ja eläinkauppojen verkkokaupoista.

Pellavan siemenet sisältävät lima-ainetta, jota on perinteisesti keittämällä ”uutettu” siemenistä. Syntynyttä limaa on käytetty suolistohäiriöiden hoitoon ja ehkäisyyn. Pellavan siemenet sisältävät elintoiminnoille välttämättömiä rasvahappoja. Eläinten ruokinnassa näiden vaikutus näkyy karvan kiiltävyytenä, mikä on yleisesti tunnettu hyvinvoinnin merkki. Kylmäpuristamalla pellavan siemenistä otetaan talteen suurin osa niiden sisältämästä öljystä. Rouheeseen jää kuitenkin osa öljystä sekä arvokkaita rasvahappoja. Myös pellavan lima-aines jää rouheeseen ja vapautuu puristuksessa sellaiseen muotoon, että keittäminen on limaa valmistettaessa tarpeetonta.

Pellavansiemenliman valmistus ja käyttö

Pellavansiemenrouheesta valmistat pellavansiemenlimaa lisäämällä siihen vettä. Rouhe liukenee nopeammin, jos käytät lämmintä vettä. Rouheen liuettua sekoita annos ja anna muun ruoka-annoksen yhteydessä. Black Horse Pellavarouhe sisältää runsaasti hyvälaatuista valkuaista.

RAVINTOAINEET - Näringsämnen

Kuiva-aine/ Torrsubstans 92 %
Raakavalkuainen/ Råprotein 30 %
Raakarasva/ Råfett 16 %
Raakakuitu/ Växttråd 11 %
Tuhka/ Råaska 5 %
Lysiini/ Lycin 12 g/kg
Kalsium/ Kalcium 3,5 g/kg
Fosfori/ Fosfor 8 g/kg
Energia (ME) ka/ Energi (ME) ts 14,4 MJ (13,2 MJ/kg)
Sulava raakavalkuainen/ Smältbart Rp 26 %

Erien välillä voi olla pientä vaihtelua ravintoainearvoissa. Näringsvärdena kan variera mellan olika partier.
Säilytetään asianmukaisessa, kuivassa ja viileässä varastossa. Förvaras i ändamålsenligt, torrt och svalt lager.