Sti-Ren 25kg

Sti-Ren on hienojakoinen, juokseva jauhe, jonka levittäminen käy vaivattomasti ilman että eläimiä täytyisi siirtää, 25 kg. Sti-Ren on täysin vaaraton sekä eläimille että ihmisille.

Pakkauskoko: 25 kg säkki
Lavakoko: 40 x 25 kg

Sti-Ren vähentää olennaisesti ilman ammoniakki- ja vetykaasupitoisuutta, luoden eläimille suotuisamman elinympäristön. Sti-Ren desinfioi tehokkaasti. Se sitoo ilman kosteutta ja kuivattaa karjasuojan pintoja, mikä on tärkeä tartuntatautien leviämisen estämiseksi. Koska bakteerit sekä muut taudinaiheuttajat viihtyvät kosteassa elinympäristössä, on Sti-Renin käyttö ensiarvoisen tärkeää taistelussa tartuntatauteja vastaan.

Sti-Ren on hienojakoinen, juokseva jauhe , jonka levittäminen käy vaivattomasti ilman että eläimiä täytyisi siirtää. Sti-Ren on täysin vaaraton sekä eläimille että ihmisille. Ei sovi luomutuotantoon.


Annostelu

Karjasuojassa (kourallinen) n 50 grammaa/m2 päivittäin ensimmäisen 8 päivän ajan. Tämän jälkeen kahdesti viikossa. Jos likaa kertyy jatkuvasti parsiin, karsinoihin tai siipikarjansuojiin, levitetään aluksi 100 g/m2, tämän jälkeen 50 g/m2 viikoittain. Huonoissa olosuhteissa tai tartuntatautien uhatessa voidaan Sti-Ren käyttää huoletta useamminkin paremman elinympäristön luomiseksi. Sti-Ren sopii myös erinomaisesti viemäreihin ja käymälöihin.