Aika Biomax + MSM 60 tabl

Täydennysrehu koirille ja kissoille (tukkupakkaus sis 5 kpl)

Biotiinia, sinkkiä, metioniinia, mangaania ja nokkosta.

Farmiklubi-tuote

Pakkaus 60 tabl

Kehitetty ja valmistettu Suomessa

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinkaupoista sekä eläinlääkäreiltä ja lisäksi apteekkien-, eläinlääkärien- ja eläinkauppojen verkkokaupoista.

Huom.  kuvassa vanha pakkaus.

Biomax+MSM monipuolinen koostumus ylläpitää ihon ja karvapeitteen sekä kynsien ja kavioiden hyvinvointia.

Koostumus:
Metyylisulfonyylimetaani (MSM) 150 mg/tabletti

Rasvahappojen suolat

Lisäaineet:
Nokkonen 20 mg/tabletti
Biotiini 5 mg/tabletti
Mangaani (aminohappokelaatti) 1,5 mg/tabletti
Sinkki (sinkkikelaatti) 5 mg/tabletti
mikrokiteinen selluloosa


Ravintoaineet:
Valkuainen: 12,9 %, Raakakuitu: 33,1 %, Raakarasva: 0,62 %, Tuhka: 8,4 %, kosteus


Annostelu

Koira: 1 tabl. / 10 elopainokiloa/ pv. 3-5 viikon kuurin ajan. Sen jälkeen annostus voidaan puolittaa ylläpitoannostukseksi.

Kissa: 1/2-1 tabl. /pv 4-5 viikon ajan.


Hyväkarvaisten läpimurto

Koiran iho- ja karvapeiteongelmiin haetaan kiihkeästi parempia ratkaisuja. Markkinoilla on valmiste Biomax, joka kirkastaa niiden lisäravinteiden spektriä, joilla tähän asti on yritetty kattaa ihon ja karvapeitteen monipuolinen ravinnetarve. Koiran ihon sairaudet ovat eräs yleisimmistä eläinlääkärillä käynnin syistä, ja niiden hoito on vaikeaa. Diagnoosin teko muistuttaa salapoliisin työtä. Sairauden syyn löytäminen vaatii perusteellista tutkimista ja omistajan kuulustelua.


Suojamuuri ja sen etuvartio – iho ja karvat

Iho on koko ruumiin suojamuuri, joka rakentuu jatkuvasti uudelleen ympäristöä vastaan.
Se kohtaa ensimmäisenä kylmän, kuuman, bakteerien, virusten ja myrkkyjen hyökkäykset.
Eläinten suojamuurilla, milloin pysty- ja milloin lepoasennossa, ovat etuvartiossa karvat.
Iho karvapeitteineen huolehtii ruumiin lämmön pysymisestä normaalina. Usein ihmiset säälittelevät koiria helteellä, kun ne joutuvat silloinkin kantamaan ”paksua turkkia”. Karvapeite kuitenkin eristää yhtälailla kuumaa ja kylmää. Iho karvapeitteineen ei kuitenkaan aina selviä tästä tehtävästään – ja se näkyy.

Iholla kuten suolistossakin on hyötybakteereita, jotka omalta osaltaan pitävät loitolla tauteja aiheuttavia bakteereita. Näiden hyötybakteerien tuhoaminen liian voimakkailla pesu- ja desinfektioaineilla voi avata portin tautia aiheuttaville bakteereille ja ihotulehdukselle. Ihon puolustusmuuri voi vahvuudestaan huolimatta murtua liiasta kylmyydestä, kuumuudesta, säteilystä tai muusta fysikaalisesta tai kemiallisesta ärsytyksestä. Reaktio näihin on joko suoranainen ihovaurio mahdollisine tulehduksineen tai ihon yliherkkyysreaktio allergeeneihin, joita on lukuisia tunnettuja ja lukemattomia vielä tuntemattomia. Ihosairauksissa nähdään vain seuraus: oireet ihossa ja karvapeitteen eloisuuden ja kauneuden häviäminen. Parantuminen vaatii syyn selvittämistä, mikä vaatii eläinlääkäriltä syvällistä ihosairauksien tuntemusta ja salapoliisimaista päättelykykyä. Mikäli eläinlääkäri ei tässä monimutkaisessa päättelylabyrintissä löydä oikeata päättelyväylää, jää hoito vain oireiden lieventämiseksi. Valitettavan usein näin käy tehtävän ylivoimaisuuden takia.