Vasikkasuola 600g

Milka

Erikoisrehulisä ripulin aiheuttaman nestehukan hoitoon vasikoille. Ripuli on yleinen ongelma etenkin nuorilla alle 6 viikkoisilla vasikoilla. Nestetasapainon häiriintyessä ja pienen vasikan menettäessa elektrolyyttejä on tärkeää että ripulin hoito aloitetaan oikeanlaisella valmisteella heti oireiden ilmaannuttua.

 

Pakkaukset: 600 g ja 2,5 kg

Vasikkasuola sisältää kasvikuituja, glukoosia ja elektrolyyttejä. Nämä ainesosat oikeassa suhteessa takaavat nopean ja tehokkaan hoidon vasikoiden ruoansuolatuskanavien häiriötiloissa.

Vasikkasuolan kuidut suojaavat suoliston limakalvoa ja suolinukkaa. Tuotteessa oleva glukoosi tukee nesteiden kulkeutumista suolistosta elimistöön. Elektrolyytit puolestaan tasaavat nestetasapainoa ja edesauttavat nesteen pysymistä elimistössä.

Käyttöohje

Käytetään ruuansulatushäiriöiden (ripulin) riskitilanteissa, hoidon tai toipumisen aikana. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Ripulin yhteydessä: 0,5 dl / 2–3 kertaa päivässä 3–5 päivän ajan.

Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi ruokinnan / olosuhteiden muutoksissa tai vieroituksen yhteydessä. Annos tällöin puolet edellä mainitusta.

Sekoitetaan huolellisesti juomarehuun tai veteen. Käytä liuos heti sekoittamisen jälkeen. Vasikoiden juoma-automaatissa suositellaan käytettäväksi vain puolikasta annosta. Voidaan annostella myös väkirehun päälle.

Lampaille 1 g/elopainokilo kahdesti päivässä.


Ravintoaineet / Näringsämnen:

Kuiva-aine…………………………95,0 % …………………Torrsubstans

Tuhka …………………………………9,0 % …………………Aska

Raakakuitu………………………..24,0 % …………………Växttråd

Raakavalkuainen………………….0,1 % …………………Råprotein

Raakarasva………………………….0,1 % …………………Råolja och råfett

Natrium (Na)…………………….27 g/kg …………………Natrium

Kalium (K)………………………..11 g/kg …………………Kalium

Kloridit (Cl)……………………….31 g/kg …………………Klorider

Energia ……………………….. 5,9 MJ/kg …………………Energi

 

Säilyvyys 18 kk