Vasikkasuola 600g

Milka

Täydennysrehu vasikoille ripulin yhteydessä elektrolyytti- ja vesitasapainon vakauttamiseen.

Ripuli on yleinen ongelma etenkin nuorilla alle kuuden viikon ikäisillä vasikoilla. Nestetasapainon häiriintyessä ja pienen vasikan menettäessa elektrolyyttejä on tärkeää että ripulin hoito aloitetaan oikeanlaisella valmisteella heti oireiden ilmaannuttua.

 

Pakkaukset: 600 g ja 2,5 kg

Vasikkasuola sisältää mm. kasvikuituja, glukoosia ja elektrolyyttejä. Nämä ainesosat oikeassa suhteessa ovat tärkeäitä vasikoiden ripulin ja ruoansuolatuskanavan häiriötilojen yhteydessä tukemaan vasikan toipumista ja nestehukan välttämiseksi.

Vasikkasuolan kuidut suojaavat suoliston limakalvoa ja suolinukkaa. Tuotteessa oleva glukoosi tukee nesteiden kulkeutumista suolistosta elimistöön. Elektrolyytit puolestaan tasaavat nestetasapainoa ja edesauttavat nesteen pysymistä elimistössä.

Käyttöohje

Käytetään ruuansulatushäiriöiden (ripulin) riskitilanteissa, hoidon tai toipumisen aikana. Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöä.

Ripulin yhteydessä: 0,5 dl / 2–3 kertaa päivässä 3–5 päivän ajan.

Voidaan käyttää myös ennaltaehkäisevästi ruokinnan / olosuhteiden muutoksissa tai vieroituksen yhteydessä. Annos tällöin puolet edellä mainitusta.

Sekoitetaan huolellisesti juomarehuun tai veteen. Käytä liuos heti sekoittamisen jälkeen. Vasikoiden juoma-automaatissa suositellaan käytettäväksi vain puolikasta annosta. Voidaan annostella myös väkirehun päälle.

Lampaille 1 g/elopainokilo kahdesti päivässä.


Ravintoaineet:

Kuiva-aine…………………………93,0 %

Tuhka ………………………………10,0 %

Raakakuitu………………………..5,5 % 

Raakavalkuainen………………….3 % 

Raakarasva………………………….0,5 %

Natrium (Na)…………………….27 g/kg 

Kalium (K)………………………..11 g/kg

Kloridit (Cl)……………………….31 g/kg 

Energia ……………………….. 5,9 MJ/kg 

 

Säilyvyys 18 kk