EpiOtic -korvien puhdistukseen

Virbac myynti vain apt. ja ell kautta ( tukkupakkaus sis 12 kpl)

S-I-S, Skin Innovative Science
Korvien tehokkaaseen ja hellävaraiseen puhdistamiseen
Uusi Defensin-teknologia stimuloi ihon antimikrobiaalisia peptidejä (AMP) parantaen ihon omaa puolustuskykyä mikrobeja vastaan


Pakkaus 125 ml

Saatavilla hyvin varustelluista apteekeista, eläinlääkäreiltä ja lisäksi apteekkien ja eläinlääkärien  verkkokaupoista.

Käyttötarkoitukset

• Terveiden korvien puhdistus
• Kutisevien ja tilapäisesti ärtyneiden korvien puhdistus
• Lääkehoidon tukena korvatulehduksissa
• Korvatulehdusten aiheuttajien vähentäminen
• korvan antimikrobiaalisen puolustuskyvyn parantaminen
• neutralisoi epämiellyttävät hajut korvasta
• ylimääräisen kosteuden poistaminen korvista (natriumdokusaatti)

Koostumus
Aqua, Disodium EDTA, PCMX, Diethylhexyl sodium sulfosuccinate, Salicylic acid,
Glycotechnology (Rhamnose, Galactose, Mannose), Defensin technology (Peumus boldus leaf extract, Spiraea ulmaria extract).

Siedettävyys
Tehtyjen tutkimusten perusteella on todettu että Uusi EpiOtic ei ärsytä edes ärsyyntyneen korvakäytävän ihoa. Liuos ei sisällä propyleeniglykoolia eikä alkoholia. Lisäksi liuos on happamuusasteeltaan neutraali (pH 7) ja se sisältää hellästi puhdistavia ainesosia.

Puhdistusteho
Hyvä puhdistusteho on korvanpuhdistajan tärkein ominaisuus. EpiOticissä yhdistyy kahden pinta-aktiivisen ainesosan ja salisylihapon teho. Pinta-aktiiviset aineet liuottavat korvavahaa ja salisyylihappo helpottaa kuolleiden solujen sekä tulehduseritteen poistamisessa.
Tuloksena korvakäytävän tehokas puhdistuminen tulehdusta aiheuttavista ja tulehduksen seurauksena ilmenevistä eritteistä.

Antiseptinen teho
PCMX ja EDTA. Pinta-aktiivinen aine (EDTA) tehostaa antiseptisen aineen (chloroxylenol, pcmx) vaikutusta sekä herkistää, jopa vastustuskykyisiä bakteereita, antibiooteille.

S-I-S, Skin Innovative Science

Glykoteknologia: Kiinnittymistä estävä vaikutus
EpiOtic sisältää kolmen monosakkaridin yhdistelmän (L-Ramnoosi, D-Galaktoosi, D-mannoosi). Nämä kolme sokeria estävät mikrobien kiinnittymisen korvakäytävän iholle sitoutumalla mikrobin pintaan.

Kun bakteerien kiinnittyminen estyy, estyy myös niiden kyky lisääntyä ja kyky aiheuttaa tulehdusta. Kiinnittymätön mikrobi on myös herkempi antiseptisille aineille ja antibioottien vaikutukselle. Lisäksi on voitu osoittaa että liuokseen lisätyllä monosakkaridilla (L-ramnoosi) on tulehdusta estäviä ominaisuuksia.

Defensinteknologia: stimuloi ihon omaa puolustuskykyä mikrobeja vastaan.
Luonnolliset kasviuutteet (Boldouute, Mesiangervouute) stimuloivat lemmikin ihon endogeenisiä peptidejä. Nämä antimikrobiaaliset peptidit (AMP) osallistuvat ihon puolustukseen vähentämällä bakteerikuormaa iholla. Ihon olessa epänormaalissa tilassa AMPt muuttuvat iholla ja värväävät uusia immuunisoluja (T-solut, syöttösolut) vahvistamaan ihon omaa puolustusta.
EpiOticin valmistaa ranskalainen eläinlääketehdas Virbac – edelläkävijä eläinten dermatologiassa.

Lataa Allerderm esite tästä.

Englanninkielinen artikkeli aiheesta


Lue Mistä korvaongelmat syntyvät -teksti.