Hevoset

Laajasta tuotevalikoimastamme löydät korkeatasoiset, kotimaiset Black Horse -rehut jotka on suunniteltu erityisesti Suomessa olevien hevosten tarpeisiin, kaikille roduille, kaikissa elämänvaiheissa.

Black Horse on ollut suomalainen edelläkävijä hevosten ruokinnassa jo vuodesta 1982.

Alusta alkaen toiminta-ajatuksena on ollut tehdä laadukkaita tuotteita, joiden avulla lisätään hevosten hyvinvointia. Tänäkin päivänä sarjaa kehitetään ja valmistetaan samoilla periaatteilla. Hevosalan ammattilaisille sekä harrastajille Black Horse -rehut merkitsevät kotimaisia luotettavia tuotteita hevosen kokonaisvaltaiseen ruokintaan ja hoitoon.

Laadun tae

Rehujen valmistuksen päivittäinen toiminta perustuu HACCP-suunnitelmaan, raaka-aineiden laatua seurataan tarkoin omavalvonnassa, niiden valinta tehdään huolella, käyttäen ensisijaisesti kotimaista tuotantoa. Rehujen raaka-aineita ovat mm. kotimaiset viljat, pellava, sokerijuurikas, viherjauho, rypsi ja porkkana. Kivennäisten ja vitamiinien valintaa ohjaavat korkealaatuisuus ja niiden hyväksikäytettävyys. Toimintamme lähtökohtana on hevosten hyvinvointi ja vastuullisuus. Emme tingi laadusta. Valmistamme toimivia tuotteita hevosille, kestävän kehityksen periaatteita noudattaen.

Yksilölliset tarpeet

Hevosten ruokinta ei ole salatiedettä, mutta se vaatii paneutumista sekä paljon tietoa ja kokemusta. Heinä eli karkearehu on hevosen pääasiallinen ja siten tärkein rehu. Heinän ravintopitoisuuteen vaikuttaa runsaasti se, missä kasvuvaiheessa heinä on korjattu. Ennen kukintaa korjattu heinä on ravintoarvoltaan hyvää, kun taas myöhään korjattu heinä saattaa vastata lähes olkea. Hevosille syötettävän heinän pitää olla hygieeniseltä laadultaan ensiluokkaista. Heinäanalyysi onkin tarpeellinen apuväline muun ruokinnan suunnittelussa. Jokainen hevonen on yksilö ja sillä on myös yksilölliset tarpeet ruokinnan suhteen. Black Horse -rehut on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin täydentämään korsirehuruokintaa.

Black Horse -rehuilla jaat helposti tasapainoiset rehut erilaisille hevosille sekä löydät kattavan valikoiman täydennysrehuja eri tarpeisiin ja tilanteisiin. Suomalainen osaaminen, pitkä-jänteinen ja huolellinen tuotekehitys sekä laadukkuus ja luotettavuus yhdessä kansainvälisen tiedon ja näkemyksen kanssa johdattavat Black Horse -rehujen matkaa lähipelloilta hevosen suuhun.

Päivitämme tuotetietoja aktiivisesti. Suosittelemme kuitenkin tarkistamaan ainesosat aina myös myyntipakkauksesta .

 

  Black Horse Premium -sarja

  • Kotimaisilla Black Horse Premium -sarjan valmisteilla täydennät hevosesi ruokinnan. Premium-sarjasta löytyy hevosten eri tarpeisiin suunniteltuja tuotteita.
  • Premium -sarja sisältää myös nestemäiset vitamiinit: ADE-liq, B-liq, E-liq ja Multi-liq, sekä minipellettivitamiinit ADE ja MULTI.
  • Premium-sarjaan kuuluu myös ulkoiseen käyttöön tarkoitettu Black Horse Premium Nivelbalsami.
  • Tutustu Premium-sarjaan alla. Pakkaukset ovat kierrätettäviä, tiivistekelmua lukuun ottamatta.
  • Premium-sarja valmistetaan Karkkilassa.

  Black Horse Premium sarjaa myyvät hevostarvikeliikkeet, hevososastot, maatalouskaupat, eläinlääkärit sekä verkkokaupat.

   Black Horse Premium-sarja