Hevosten kesätuotteita

Kesä tuo yleensä erilaisia tarpeita hevosille.

Esimerkiksi:

  • Laiduntavat hevoset tarvitsevat suolakiven laitumelle. Suolan puute aiheuttaa hevoselle ruokahaluttomuutta ja väsymystä. Oireita ovat myös lihasjäykkyys, krampit sekä hengästyminen että maidon tuotannon väheneminen tammoilla. Suolan puutetta voi siis myös esiintyä laiduntavilla hevosilla, sillä ruoho sisältää natriumia suht' vähän ja vastaavasti kaliumia runsaasti.
  • Itikoiden aiheuttamat ihovauriot ja kutinat. Näma vaivat taltuttetaan Sanocyn Forte-tuotteilla, Biobzz joka sopii ihan kaikille sekä viimeistely Virbacin Dermacool esimerkiksi kutisevalle hännäntyvelle.
  • Lisääntynyt hikoileminen ja helle -> elektrolyyttejä. Veteen liukeneva Black Horse Premium Electrolytes tai Fakta-sarjan Elektrolyytti joka sisältää myös runsaasti B-vitamiineja.
  • Pesun tarve saattaa kasvaa kutinan hillitsemiseksi. Virbacin Epi-Soothe -shampoolla peset myös hevosesi. Epi-Soothe jättää karvaan ihanan tuoksun.

Tähän olemme keränneet muutamia "kesätarpeita"

Lue täältä enemmän "hevoset ja kesä"

Black Horse-tuotesarjaa on saatavilla hyvin varustelluista maatalouskaupoista, hevostarvikeliikkeistä, hevososastoilta, eläinlääkäreiltä ja apteekeista sekä edellä mainittujen verkkokaupoista.