Jälleenmyyjät

Valikoimat ovat liikekohtaisia. Monissa liikkeissä on saatavilla tuotteita useammalle eläinkategorialle.Myös soittamalla 092252560 voit kysyä jälleenmyyjääpaikkakunnaltasi.

Lemmikeille

tarkoitettuja tuotteitamme myyvät eläintarvikeliikkeet, apteekit ja eläinlääkärit.

Poikkeukset: Virbacin Allerderm -ihonhoitosarja: vain apteekkien ja eläinlääkäreiden kautta. Sanimed koirien ja kissojen erikoisravinnot, sekä HPM Virbac koirien ja kissojen ruuat: eläinlääkäreiden kautta sekä hyvin varusteltujen apteekkien kautta (mukaan lukien apteekkien verkkokaupat) . JEPPE ja JULIUS täysravinnot: Lantmännen Agro ja K-Rauta ja jotkut lemmikkitarvikeliikkeet sekä Verkkokauppa.com

Hevosille sekä tuotantoeläimille

Black Horse -tuotesarjaa ja muita hevosille tarkoitettuja tuotteitamme myyvät useimmat maatalousliikkeet ja hevostarvikeliikkeet, valikoimaa löytyy myös eläintarvikeliikkeistä sekä joistakin hyvin varustelluista apteekeista. Kotieläimille tarkoitettuja tuotteitamme sekä Jeppe ja Julius täysravintoja myyvät LanmännenAgro kaupat ja K-Raudat ja Rautiat ( kysy omalta kauppiaaltasi). Milka -tuotesarjaa myyvät edellämainittujen lisäksi yksityiset maatalousliikkeet sekä Maitotilan tuotesarjaa myyvät meijerit.

Mikäli jälleenmyyjämme ei pysty toimittamaan tarvitsemaasi tuotetta, niin ota yhteyttä tehtaalle tilaukset@biofarm.fi

Myyntiedustajiemme yhteystiedot löydät kohdasta yhteystiedot.