Black Horse Fakta-sarja

Black Horse Fakta-sarja

Black Horse Fakta –sarja sai alkunsa jo 1980-luvulla Anneli Lillkvistin toimesta kun huomattiin ettei heinien tai väkirehujen sisältämät vitamiini-, kivennäis- ja hivenainepitoisuudet aina riittäneet hevosten tarpeisiin. Fakta-sarjan valmisteista saatiin yksinkertaisesti lisättyä hevosten ruokintaan ainesosat joita ne kaipasivat. Anneli kehitti valmisteita joita tarvittiin ratsuille ja ravureille jotta saatiin paras mahdollinen ja tasapainoinen ruokinta aikaiseksi.

Annelin merkittävimmät työtehtävät ovatkin olleet Black Horse Hevosfakta tuotesarjan suunnittelu ja Ruokinnalla Tuloksiin kirjan kirjoittaminen. Black Horse Hevosfakta rehut saatiin markkinoille jo 80-luvun alussa ja melko pian ne tulivatkin todella suosituiksi sekä ravi- että ratsuhevosten ruokinnassa.

Black Horse Hevosfakta rehujen valmistus siirtyi osittain Biofarmille jo 2000-luvun alussa. Vuonna 2010 Biofarm osti tuotesarjan ja on siitä lähtien päivittänyt tuotesarjaa vastaamaan nykyajan hevosten tarpeita ja paikkaamaan puutoksia joita yksilötason ruokinnassa voi syntyä.