Sanocyn käyttäjäkokemuksia

Hypokloorihapoke

Sanocyn forte tuotteet sisältävät lähtökohtaisesti 650ppm (0,065%) hypokloorihapoketta.
Aina tuotetta käytettäessä pulloon menee happea, joka reagoi hypokloorihapokkeen kanssa ja alentaa hypokloorihapokkeen pitoisuutta.

Avaamaton pullo, tai vain muutaman kerran käytetty pullo sisältää vähintään 300ppm hypokloorihapoketta 2 vuotta valmistamisen jälkeen, ollen siten edelleen erittäin tehokas.

  • · Vähentää taudinaiheuttajien kuormaa
  • · Kivuton käytössä
  • · Ei sisällä antibiootteja
  • · Alkoholiton
  • · Ihoystävällinen, ei ärsytä
  • · Neutraali pH-arvo
  • · Ei sisällä väriaineita tai hajusteita

Sanocyn Forte käyttökokemuksia hevosten ihovaurioissa:

Liikaliha. Ao kuvat näyttävät Sanocyn Forten käyttöä takajalan kintereen liikalihan hoidosta. Ensin huuhdeltiin ja puhdistettiin haava Sanocyn forte hydrohuuhteella. Sen jälkeen käytettiin hydrogeeliä kestävään kosteuttamiseen ja suojakerrokseksi ehkäisemään uusia sekundäärisiä infektioita.

Sanocyn käyttökokemuksia liikalihan hoidossa.

 

Hematooma. Hevosen takajalkaan oli tullut tuntemattomasta syystä verenpurkauma, joka kesti seitsemän kuukauden ajan. Hematoomaa punktoitiin useampaan kertaan, mutta se täyttyi aina uudestaan kolmessa päivässä. Verenpurkauman koko oli 20,5 x 15,5 cm. Heti leikkausta seuraavana päivänä aloitettiin Sanocyn Forten käyttö: 

  • Haava puhdistettiin Sanocyn hydrohuuhteella ja käytettiin sen lisäksi Sanocyn hydrogeeliä
  • Haava hoidettiin ns avoimena eikä sitä suojattu millään.
  • Hevonen pidettiin kuuden viikon ajan karsinalevossa ja sen jälkeen aloitettiin kävelytys kävelykoneessa. Lisäksi aloitettiin fysioterapia lihasten kiinnikkeiden estämiseksi.

Sanocyn käyttökokemuksia hematooman hoidossa.

Sanocyn forte käyttökokemus hematooman hoidossa leikkauksen jälkeen.

 

Hevonen loukkasi itsensä avoimeen ikkunaan. Haava hoidettiin kirurgisesti, puhdistettiin, ommeltiin ja laitettiin dreeni. Hevonen sai päivittäin kipulääkettä sekä antibioottikuurin suun kautta. Haava desinfioitiin päivittäin Sanocyn forte hydrohuuhteella ja hydrogeelillä. Kipulääkkeen anto voitiin lopettaa jo neljäntenä päivänä dreenin poiston yhteydessä. Haava ei ollut kipeä eikä turvonnut. Kahden viikon kuluttua haava oli parantunut eikä tarvittu enää kirurgisia toimenpiteitä.

Sanocyn Forte käyttäjäkokemus ikkunasta tulleeseen haavaan.

 

Käyttökokemus suurialaisen vaurion yhteydessä. Kuvissa näkyy suurialainen vaurio joka syntyi hevosen kaatuessa. Pian onnettomuuden jälkeen vaurio huuhdeltiin ja puhdistettiin Sanocyn forte hydrohuuhteella. Sen jälkeen käytettiin Sanocyn Forte hydrogeeliä kestävään kosteuttamiseen ja sekundääristen infektioiden ehkäisemiseksi.

Sanocyn Forte käyttökokemus suurialaisessa ihovauriossa.

 

Alla kuvat Sanocyn forten käytöstä kesäihottumassa. Erinomaisen tarttumiskykynsä ansiosta Sanocyn forte hydrogeeli säilyttää vaikutuksensa pitkään, rauhoittaa ihoa ja vähentää kutinaa.

Sanocyn forte käyttökokemus kesäihottuma

 

Kuvasarja on suurialaisesta haavasta: Puhdistukseen käytettiin aina Sanocyn forte hydrohuuhdetta ja sen jälkeen Sanocyn forte hydrogeeliä pysyvän kosteuttamiseen ja suojakerroksena uusien ja sekundääri-infektioiden ehkäisemiseksi.

Sanocyn forte käyttökokemus suurialaisen haavan hoidosta

 

Kuvat alla näyttävät Sanocynin tehon syvälle ulottuvan rivin yhteydessä.
Ensin huuhdeltiin ja puhdistettiin hoidettava kohta Sanocyn forte huuhteella. Sen jälkeen käytettiin Sanocyn forte hydrogeeliä kestävään kosteuttavaan ja suojakerrokseksi ehkäisemään uusia ja sekundäärisiä infektio. Käsittely toistettiin kolme kertaa päivässä ja voitiin onnistuneesti lopetta kahden viikon kuluttua.

Käyttökokemus rivin hoidosta

 

Sanocyn forte käyttökokemus sädemädän yhteydessä:
Ennen Sanocyn Forte huuhteen käyttöä alue puhdistetaan huolellisesti ja varovasti liasta kaviokoukulla ja harjalla. Sen jälkeen aluetta suihkutetaan runsaasti Sanocyn hydrohuuhteella. Suihkutuksen avulla alue samanaikaisesti puhdistuu ja desinfioituu. Yleisesti ottaen Sanocyn huuhteen annetaan vaikuttaa noin 1-2 minuuttia. Sen jälkeen vaurioituneelle alueelle suihkutetaan Sanocyn hydrogeeliä estämään uusien ja sekundääristen infektioiden ehkäisemiseksi. Ihanteellista olisi, jos käsittely voidaan toistaa 2-3:sti päivässä.

Sanocyn FOrte käyttökokemus sädemädän hoidossa

 

Käyttökokemus sieni-infektion yhteydessä: Käsiteltävät ihoalueet huuhdeltiin ja puhdistettiin ensin Sanocyn Forte hydrohuuhteella. Sen jälkeen annettiin ihon kuivua jonka jälkeen iholle suihkutettiin hydrogeeliä kestävään kosteuttamiseen sekä suojakerrokseksi ehkäisemään uusia ja sekundäärisiä infektioita. Toimenpide suoritetaan päivittäin.

Sanocyn Forte käyttökokemus sieni-infektion hoidossa.

 

Käyttökokemus nivelkapselin vaurion yhteydessä. Seuraavat kuvat näyttävät Sanocyn forten käyttöä nivelkapselin vaikeassa vauriossa.
Pian onnettomuuden jälkeen vauriokohta huuhdeltiin perusteellisesti Sanocyn forte hydrohuuhteella. Sen jälkeen käytettiin Sanocyn hydrogeeliä kestävään kosteuttamiseen ja suojakerrokseksi ehkäisemään uusia sekundäärisiä infektioita.

Sanocyn Forte käyttökokemus nivelkapselivaurion hoidossa.

 

Krooninen haava. Hevonen oli loukkaantunut laitumella, jolloin sen haavaa ei oltu heti huomattu ajoissa. Haava-alue huuhdeltiin päivittäin Sanocyn Forte hydrohuuhteella huolellisesti. Huuhtomisen jälkeen haava-alueen annettiin kuivua, jonka jälkeen alueelle suihkutettiin Sanocyn hydrogeelia pitkäkestoiseen kostutukseen ja vaikutuksen tehostamiseen.

Sanocyn forten käyttökokemus kroonisen haavan hoidossa.

 

Lue tästä linkistä lisää Sanocyn Forte hydrohuuhteesta.

Lue tästä linkistä lisää Sanocyn Forte hydrogeelistä.