Black Horse kokemuksia

 Lumi Joutsen ja Quantero 4 

Lumi Joutsen ja Quantero 4

 "Quantero 4 on herkkäsieluinen ja herkkäihoinen saksalainen esteruuna. Tutummin Kirppu oli tullessaan arka sekä hyvin nirso ruuan suhteen, mutta vaihto Black Horse Harmony Mixiin herätti Kirpunkin ruokahalun. Nykyään herra oikein odottaa ratsastuksen jälkeistä Black Horsen Mashia johon on sekoitettu joukkoon muun muassa pellavaöljyä, premium Multi-liq monivitamiinia sekä kuurimuotoisesti monia muita Black Horsen lisäravinteita. Kirppu on saanut paljon apua Black Horsen Biomet ja BioTin valmisteista, eikä karva hankaudu enää niin helposti pois." Kertoo Lumi Joutsen kilpakumppanistaan. 

 

Jutta Ihalainen ja Evartti

Jutta ja Evartti Kuninkuus 2020 by Satu Pitkäneni

”Evartti vuoden 2020 ravikuningas on herrasmies isolla H.lla niin raviradoilla kuin kotioloissa. Sen elämäntarina kuolemanporteilta ravikuninkaaksi on uskomaton. Sen kanssa työskennellessä huonokin päivä muuttuu hoitajilla ja valmentajalla hyväksi! Välillä herra osaa olla vaativakin ja muistuttaa palvelusväkeään kyllä kenelle ruokaa pitää olla ensimmäisenä antamassa. Evartti on syönyt melkeinpä koko uransa Black Horse Balancea. Aamuin illoin, päiväruuaksi se syö Harmony Mix mysliä sekä Black Horse pellavarouhetta. Herkkuina parasta on kuivattu ruisleipä ja porkkana.” Näin kertoo Evartin uskollinen hoitaja ja henkinen valmentaja Jutta Ihalainen.


Katja Kuokka ja Hessin LeeviSuomenhevosten kaksin kertainen hopeamitalisti, Prix st.Georges tasolla kilpaileva Hessin Leevi ja Katja Kuokka luottavat Black Horsen rehuihin ja lisäravinteisiin.Hevillä”Hevillä syö Balancea, Tenderiä, Mashiä, oluthiivaa ja paljon muita Black Horse-tuotteita vitamiineistä pellavaöljyyn. Hevi on linssilude. Tykkää esiintyä, monitoiminen, helppo ja yhteistyöhaluinen oripoika. Kyydittää hoitokotilaisia, turisteja, on ollut mukana elokuvan teossa ja saunoo mielellään. Hevi on oikea herrasmiesori ja tuleva isä. Hevi on hoitajan unelma ja meidän perheenjäsen.” kertoo Hevillän hoitaja Jaana Tarvainen.


Kyösti ja Maria”Kyösti (Fürst Wild S)on tiimimme ilopilleri jonka kanssa on jo nyt kertynyt paljon hauskoja muistoja. Kyösti pitää rutiineista sekä tutuista ihmisistä ympärillään ja herkkämahaisena sille on tärkeää, että sen rehut ovat laadukkaita ja juuri sille sopivia. Kyöstin ruokinta koostuu Black Horse Tenderistä, Balancesta sekä Breederistä.” - toteaa Maria Pyykönen


Kuvassa Corleone ja HeidiCorleone on 18 vuotias nelinkertainen suomenhevosten kouluratsastuksen mestari ja moninkertainen Kelmi Kyyrin voittaja. Rakkaalla hevosella on monta nimeä ja monet ovat oppineet tuntemaankin tämän oriin nimellä Korkki. Nykyään leppoisia eläkepäiviä maastoillen ja tammoja vahtien viettävä vanhempi herrasmies kutsutaankin iltaisin tarhasta talliin huudahtamalla ” Ukkis olisiko jo iltaruokailun aika ”. Tällä oriilla on aina ollut rautaiset hermot ja erittäin hyvä rehunkäyttökyky ja sen ruokinta onkin ollut pääsääntöisesti hyvälaatuista heinää jota se on saanut 5-6 kertaa vuorokaudessa annosteltuna sekä vähäsokerinen ja tärkkelyksinen täydennysrehu Black Horse Tender. Ratsastuksen ja ajolenkkien jälkeen oriille tarjoillaan kädenlämpöistä Black Horsen Mash juomaa jossa on sekoitettuna ripaus merisuolaa tai elektrolyyttiä. Corleone on käytössä jalostukseen ja kevään korvalla se on vuosittain alkanut saamaan Black Horsen Natural E vitamiinia ja Cartivet Complete lisäravinnetta tukemaan vanhenevan oriin terveyttä ja fertiliteettiä siitoskautta varten. Corleone on saanut nimensä sanoista Cour de lion- leijonan sydän, se meidän Korkilla totisesti on! – kertoo Korkin omistaja Petra Rantala