Lemmikkien uusi AIKAHyvä lemmikinomistaja,

tämä saattaa alkuun kuulostaa hieman mahtipontiselta, mutta iloiten voimme todeta että lemmikkien hyvinvoinnin uusi AIKA on koittanut.

Me Biofarmilla halusimme yhdistää tutut ja luotetut lemmikkien täydennysrehumme (Inupekt Forte, Cartivet+msm jne.) yhden tuotenimen alle. Toki ne ovat sarja jo ennestään, mutta yhteinen kuvaava nimitys on puuttunut.

Niinpä otimme aikaa ja mietimme asioita porukalla: mietimme lemmikin pentuaikaa, mietimme senioriaikaa. Mietimme mukavaa tekemisen aikaa, mietimme raskasta toipilasaikaa. Kenties tärkeimpänä mietimme laatuaikaa, jota jokaisen lemmikin omistajan tulisi lemmikilleen antaa.

Halusimme myös kunnioittaa perinteitä. Olemme kuitenkin yli 30 vuotta toiminut kotimainen valmistaja, edelleen kotimaisessa omistuksessa. Niinpä kirjoitimme taululle yrityksemme perustajaeläinlääkäreiden nimet, Aimo Niskanen ja Kauko Kauppinen, eikä nimiä tarvinnut montaa kertaa yhdistellä:

Syntyi tarina tuotenimen taakse, syntyi tribuutti yrityksemme perustajillemme, syntyi AIKA tuotesarja.

Saatte siis jatkossa lemmikkieläinvalmisteemme uusitulla AIKA-ilmeellä. Tuotteet uudistuvat yksi kerrallaan alkuvuoden aikana, ja osaan tuotteista tulee myös päivityksiä koostumuksiin.

AIKA on lupauksemme laadukkaasta, kotimaisesta(* lemmikkien hyvinvointia tukevasta tuotteesta. AIKA on tärkeintä mitä voit lemmikillesi antaa. Lemmikkien hyvinvoinnin uusi AIKA alkaa nyt.