Lue Arctic Sleddog teamin tervehdys

Lenkkarit ovat jo vaihtuneet hiihtomonoihin ja treenit suunnattu kohti tulevaa koirahiihtokautta. Sulalla maalla tiimimme kilpaili kotimaassa sekä valjakkourheilun MM-kilpailuissa Puolassa. Koirapyöräilyssä Kati & Speedy sekä Vesku & Batman polkivat SM-kultaa. Muissa lajeissa jäätiin tänä vuonna niukasti mitalien ulkopuolelle. Niin kävi myös MM-kisoissa. 1-koiran kärryajon naisten sarjassa Maijan & Rion vauhti riitti neljännelle sijalle. Naisten veteraani koirajuoksussa Marika & Ruska juoksivat samalle sijalle. Miesten 1-koiran kärryajossa Vesku & Batman potkivat viidenneksi ja naisten koirapyöräilyssä Kati & Speedy olivat myös viidensiä.

 

Kiitämme Biofarmia yhteistyöstä tiimimme kanssa. Jeppe- koiranruoka on ollut jo monta vuotta meidän koirien kuivaruoka. Sen voimalla tiimimme koirat ovat juosseet monta hienoa voittoa niin kotimaassa kuin ulkomailla.

 

Tulevana talvena on suunnitelmissa kilpailla kotimaassa muutama kansallinen kisa sekä SM-kilpailut. Tärkeimpänä tavoitteena on Italiassa helmikuun lopussa järjestettävät EM-kilpailut.

 

Rauhallista joulunaikaa!

 

Kati, Marika, Maija ja Vesku

Arctic Sleddog team