TÄRKEIMMÄT EDUT JA OMINAISUUDET
Eliminaatiodieetti*
Hydrolysoituun kalan valkuaiseen ja perunatärkkelykseen perustuva koostumus soveltuu yleisimpien ruoka-aineallergioiden hallintaan.
Yksi puhdistettu hiilihydraattilähde
Perunatärkkelys, proteiineista puhdistettu.
Sisältää hydrolysoitua kalan valkuaista*
Kalan valkuainen on hydrolysoitu alhaisen molekyylipainon (keskimääräinen arvo 1,7 kDa, 99 % peptideistä alle 10 kDa) aikaansaamiseksi ja ruoan soveltuvuuden varmistamiseksi eri ruoka-aineallergioiden hallinnassa. Hydrolysoitu kalan valkuainen sulaa helposti ja sisältää runsaasti tärkeitä aminohappoja, minkä vuoksi se sopii täydellisesti kissan päivittäisiin tarpeisiin.
Tukee ruoansulatusta
Lisätyt ainesosat (savi, probiootit, prebiootit, valikoidut kuidun lähteet) tukevat allergisten kissojen ruoansulatuksen toimintaa (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).
Hyvä maistuvuus
Ruoka sisältää runsaasti eläinperäistä raakavalkuaista ja rasvaa, mikä auttaa varmistamaan sen maistuvuuden eliminaatiodieetin aikana sekä pitkällä aikavälillä (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).
MUITA ETUJA JA OMINAISUUKSIA
Tukee ihon kuntoa
Ruoka sisältää tasapainoisen määrän omega-6- ja omega-3- rasvahappoja, jotka vahvistavat ihon luontaisia puolustusmekanismeja ja vähentävät muiden allergioiden riskiä.
Tukee turkin kuntoa
Tarkkaan valikoidut raakavalkuaiset ja välttämättömät rasvahapot tukevat turkin kuntoa.
Hyvä sulavuus
Hyvä sulavuus varmistaa ruoan sopivuuden kissoille, joilla on monia samanaikaisia ruoansulatusongelmia.
Virtsateiden terveys
Tasapainoinen kivennäisaineiden suhde ylläpitää virtsan pH- ja RSS-arvoa, mikä auttaa ehkäisemään kissan alempien virtsateiden sairauksia pitkällä aikavälillä.
Soveltuu täysikasvuisille ja ikääntyneille kissoille
Ruoka sisältää kaikki välttämättömät ravintoaineet, joita täysikasvuiset ja ikääntyneet kissat tarvitsevat päivittäin.
KOOSTUMUS
Perunatärkkelys(1), hydrolysoitu kalan valkuainen(2) (30%), eläinrasva, kivennäiset, lignoselluloosa, hydrolysoitu sian valkuainen(2), sokerijuurikasleike, rasvahappojen mono-, di- ja triglyseridit, panimohiiva, kalaöljy, frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), Lactobacillus acidophilus.
(1) Hiilihydraatin lähde
(2) Raakavalkuaisen lähteet
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Lactobacillus 7 mg/kg
● Kitosaani 800 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 31
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 100/0
● Rasva 16
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 4
● TUA* 36
● Tärkkelys 32
● Kalsium 0,8
● Fosfori 0,7
● Natrium 0,7
● Metioniini + kystiini 1,5
● Omega-6-rasvahappoja 3
● Omega-3-rasvahappoja 0,7
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennallinen ME** (kcal/100g)*** 389
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 383
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 89
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 93
● Energia raakavalkuaisesta (%) 29
● Energia raakarasvasta (%) 37
● Energia hiilihydraateista (%) 34
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 80
* ME = Muuntokelpoinen energia