E-vitamiini 800g

Black Horse E-vitamiini-aminohappojauhe

Aminohappo-, magnesium-, E-vitamiinivalmiste joka on suunniteltu kovassa valmennuksessa oleville hevosille, siitosoreille ja siitostammoille.

Pakkaukset: 800 g ja 3,5 kg. 

Black Horse-tuotesarjaa on saatavilla hyvin varustelluista maatalouskaupoista, hevostarvikeliikkeistä, hevososastoilta, eläinlääkäreiltä ja apteekeista sekä edellä mainittujen verkkokaupoista.

  • Black Horse aminohappo-E-vitamiinivalmiste on tarkoitettu lähinnä kovassa valmennuksessa ja kilpakäytössä oleville hevosille. Kilpahevosten E-vitamiinitarpeen uskotaan olevan moninkertainen muiden hevosten tarvekuluihin verrattuna. Valmisteen korkea aminohappopitoisuus, treoniini, lysiini ja metioniini, yhdessä E-vitamiinin kanssa auttaa lihasmassan muodostamisessa valmennuskauden aikana.

  • E-vitamiini parantaa lisäksi lihasten hapenottokykyä. Valmisteessa olevaa magnesiumia tarvitaan lihasten ja hermoston toimintoihin.

  • Black Horse E sopii myös astutuskauteen valmistautuville siitosoriille ja –tammoille sekä käytettäväksi koko astutuskauden ajan.

  • E-vitamiini-valmistetta on hyvä käyttää myös silloin, kun ruokinta sisältää runsaasti rasvapitoisia rehuja tai vastapuitua viljaa.

 

             päiväannos 40 g        1 kg
Magnesium 4800 mg    120 g
Treoniini 480 mg     12 g
L-lysiini 4000 mg 100 000 mg
DL-metioniini 2600 mg 65 000 mg
E-vitamiini 2000 mg 50 000 mg

 

Annostus/päivä 
Hevoset  …….40 g
Varsat ….…..10-20 g

Black Horse E sopii päivittäiseen käyttöön. Sekoitetaan rehun joukkoon. Säilytys kuivassa paikassa, suojassa auringonvalolta.

Pakkaus sisältää mittalusikan.

1 mitta  = n.  10 g

Lue lisää aminohapoista täältä

Koostumus :
soijavalkuaiskonsentraatti , magnesiumoksidi, aminohappovalmisteet , vitamiinivalmiste

Ravintoaineet :
Raakavalkuainen  45%, Tuhka  4%, Raakarasva  1%, Raakakuitu 2 %, Natrium  <0,1%