KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys (min. 4%), härkäpavun kuoret, eläinrasva,
hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, herneet, kivennäiset, riisi (min. 4%),
lignoselluloosa, sokerijuurikasleike, panimohiiva, pellavansiemenet, kalaöljy, psylliumkuitu
(Plantago (L.) spp.), frukto-oligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde),
kondroitiinisulfaatti, Lactobacillus acidophilus.
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Pentanatriumtrifosfaatti 0,05%
● Kitosaani 800 mg/kg
● Kondroitiinisulfaatti 800 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 38
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 89/11
● Rasva 16
● Kivennäiset 7,5
● Raakaselluloosa 7,5
● TUA* 25,5
● Tärkkelys 18
● Kalsium 1,1
● Fosfori 0,8
● Ca:P-suhde 1,4
● Natrium 0,5
● Omega-6 2,8
● Omega-3 0,9
RAVINTOARVOT
● Laskennall. ME** (kcal/100g)*** 377
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 360
● Energia raakavalkuaisesta (%) 37
● Energia rasvasta (%) 38
● Energia TUA:sta (%) 25
● Virtsan pH 6,2–6,7
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 84,5
● Rasvan sulavuus (%) 93
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan