Koostumus
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen, perunatärkkelys (min. 4 %), eläinrasva, hydrolysoitu sian ja siipikarjan valkuainen, herneet, kivennäiset, härkäpavun kuoret, kuivattu lohen valkuainen (min. 4 %), riisi (min. 4 %), lignoselluloosa, pellavansiemenet, sokerijuurikasleike, panimohiiva, psylliumkuitu (Plantago (L.) spp.), fruktooligosakkaridit, hydrolysoitu äyriäinen (kitosaanin lähde), kondroitiinisulfaatti, Lactobacillus acidophilus
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● L-karnitiini 540 mg/kg
● Pentanatriumtrifosfaatti 0,35 %
● Kitosaani 800 mg/kg
RAVINTOAINEET
(osuus raaka-aineista, %)
● Kosteus 5,5
● Raakavalkuainen 44
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 91/9
● Rasva 16
● Kivennäiset 8,5
● Raakaselluloosa 6
● TUA* 20
● Tärkkelys 13,5
● Kalsium 1,3
● Fosfori 1,1
● Ca:P-suhde 1,2
● Natrium 0,7
● Omega-6 2,8
● Omega-3 0,8
RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 384
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 377
● Energia raakavalkuaisesta (%) 43
● Energia rasvasta (%) 38
● Energia TUA:sta (%) 19
● Virtsan pH 6,0–6,5
● Struviitti RSS <2,5
● Oksalaatti RSS <12
● Raakavalkuaisen sulavuus (%) 82
● Rasvan sulavuus (%) 91,5