Allermyl lotion 250ml

För vård av allergisk hud åt hundar och katter

Allermyl®-lotion är en unik kombination som innehåller synergiskt verkande ämnen som lugnar huden, är antiseptiska och immunomodulerande. Dessa ämnen är i en unik kombination med essentiella fettsyror.
Sammansättning: Monosackarider i kapslad (Spherulites®) och fri form – linolensyra (Omega-6) – E-vitamin – chitosanid. pH-neutral. Innehåller inte doftämnen. Spherulites®- inkapslingstekniken möjliggör att de verkande ämnena frigörs långsamt under en lång tid.

Egenskaper: Allermyl®-lotionen lindrar irritation och klåda, förnyar skadad hud och rengör epidermis. Passar särskilt för vård av hundar och katter som lider av allergiska hudsymtom.
Bruksanvisning: Omskakas väl före användningen. Sprayas på skadad hud. Långhåriga rasers pälshår böjes åt sidan så att ämnet kommer på huden så väl som möjligt. Ämnet kan också masseras in i huden via pälsen. Lotionen kan användas i samband med vårdande rengöringar med Allermyl-schampo eller mellan dessa, eller separat vid eftervård. Bruksintervall: vid behov dagligen.

Endast för utvärtes bruk. Utarbetat särskilt för att undvika hudreaktioner. Undvik att ämnet kommer i kontakt med ögonen. Förvaras i rumstemperatur.