Jeppe koiranruuan suositus Arctic Sleddog teamilta

Olemme neljä valjakkourheilussa aktiivisesti kilpailevaa urheilijaa Pohjois-Suomesta. Yhdessä koiriemme kanssa muodostamme Arctic Sleddog teamin. Kaikki koiramme ovat lyhytkarvaisia saksanseisojauroksia. Meillä kaikilla on takana jo useita kilpailuvuosia valjakkourheilun huipulla. Menestystäkin on kertynyt kaikille mukavasti niin SM-kisoista kuin myös kansainvälisistä kisoista. Kaikilla meistä on SM-mitaleiden lisäksi useita MM-, EM- ja SOC- mitaleita. Kuulumme lajimme ehdottomaan eliittiin niin sulalla maalla kuin lumella. Kilpailemme koiriemme kanssa koirajuoksussa, koirapyöräilyssä, 1- ja 2-koiran kärryajossa sekä talvella koira- ja valjakkohiihdossa.
Koiramme treenaavat paljon ja tarvitsevat paljon energiaa jaksaakseen juosta niin treeneissä kuin kisoissa. Olemme jo useamman vuoden syöttäneet koirillemme hyvällä menestyksellä Jeppe aktiivi plus- koiranruokaa. Tuote maistuu hyvin kaikille koirille ja sen hinta-laatu suhde on kohdillaan. Pentuina koiramme ovat syöneet Pentu Jeppeä. Meillä kaikilla on useita koiria ja Jeppe on sopinut ja maistunut kaikille koirillemme hyvin. Koirien mahat ja suolisto ovat pysyneet kunnossa ja koirat ovat jaksaneet hyvin pitkät treeni- ja kisakaudet.
Usean koiran ja useamman vuoden kokemuksella voimme hyvillä mielin suosittaa Jeppe Aktiivi Plus koiranruokaa kaikille aktiivisille koirille.
Marika Tiiperi, Maija Nivala, Kati Mansikkasalo-Jurvelin ja Vesa-Pekka Jurvelin