Cartivet+MSM tabletti 100 tabl

Cartivet+MSM on eläinlääkärien kehittämä täydennysravinto, joka sisältää kaikki nivelten terveydelle oleelliset ravinteet. Kondroiittisulfaatti, glukosamiini ja MSM (metyylisulfonyylimetaani) ovat nivelpinnan keskeisiä rakenneaineosia. Yucca-uutteen sisältämät saponiinit stimuloivat soluvälitteistä vastustuskykyä sekä vasta-aineiden muodostumista tehostaen paikallista vastustuskykyä. Nivelten toiminnan kannalta keskeisin vaikutus perustuu tulehduksen ja turvotuksen ehkäisyyn sekä muodostuneiden vapaiden happiradikaalien pilkkomiseen.

C-vitamiini on rustokudokselle tärkein vitamiini, mangaani sekä sinkki välttämättömät hivenaineet.
Koirat ja kissat eivät saa näitä riittävästi tavallisessa ravinnossaan. Ne vaikuttavat niveliin synergisesti, toistensa vaikutusta tehostaen.

Pakkaus: 100 tabl. 110 g

Kehitetty ja valmistettu Suomessa.

Käyttö

Nivelvaivoista kärsiville, esim. vanhuuden, loukkaantumisen tai nivelten kasvuhäiriön seurauksena. Sisältää aineita jotka vaikuttavat nivelpintojen aineenvaihduntaan sekä kiihdyttävät rustokudoksen uudistumista.Voidaan käyttää nivelleikkauksen jälkihoitona sekä yhdessä kipulääkkeiden kanssa. Yli 6-vuotiaat koirat kärsivät yleisesti erilaisista nivelvaivoista. Tuotteessa on kasvisperäinen pekonin makuaine, tabletit voidaan murskata esim ruuan sekaan tai antaa sellaisenaan ruuan seassa tai makupalana.

Annostus tableteilla

Ensimmäisen 6 viikon aikana:
koiran paino:
alle 10 kg 1 tabl/pvä
10-25 kg 2 tabl/pvä
25-45 kg 4 tabl/pvä
yli 45 kg 6 tabl/pvä
Annostus voidaan puolittaa ylläpitoannostukseksi
6 viikon jälkeen.

Koostumus

Glukosamiinia 250 mg/tabl
MSM 250 mg/tabl
Kondroitiinisulfaattia 200 mg/tabl
Magnesiumstearaatti X
Lisäaineet  
yucca-uutetta 100 mg/tabl
C-vitamiini 20 mg/tabl
Mangaani 2 mg/tabl
Sinkki 1 mg/tabl
Mikrokiteinen selluloosa X
Karboksimetyyliselluloosa X
Kasvisperäiset makuaineet X

 

Usein kysyttyä

Mitä eroa on koirien Cartivet+msm tableteilla (100 tabl.) ja jauheella (300 g)?

Koostumus on vaikuttavien aineiden osalta sama; 1 mitallinen Cartivet jauhetta (3,3 g) vastaa sisällöltään kolmea Cartivet tablettia. Cartivet jauheen kantoaineena käytetään hiivavalmistetta, mitä ei tableteissa ole.

Cartivet jauhe on tavallaan säästöpakkaus, siinä on noin kolminkertainen määrä tavaraa ja noin kaksinkertainen  hinta tabletteihin verrattuna.

 

Mitä eroa on koirien ja hevosten Cartivetilla?

Koostumukset eroavat toisistaan monellakin tapaa esim painotukset eri vaikuttavien aineiden osalta ovat hevosten Cartivetissa erilaiset. Hevosten Cartivet sisältää myös liikaa D-vitamiinia koirien tarpeisiin, joten jo sen vuoksi emme suosittele sitä käytettäväksi koirille.