> Alhainen tärkkelyspitoisuus (17% ruoan koostumuksesta)Ruoka sisältää vähäisen määrän tärkkelystä yhdestä lähteestä (riisi), mikä auttaa rajoittamaan ruoansulatuskanavaan kohdistuvaa kuormitusta, lisäämään ruoan sulavuutta ja kasvattamaan
ruoansulatuskanavan sietokykyä.
> Digest Plus Complex Ruokaan lisätyt erityisainesosat (savi, probiootit, prebiootit, valikoidut kuidut, butyraatti,
nukleotidit) tukevat ruoansulatuksen toimintaa, parantavat ruoansulatuskanavan sietokykyä janormalisoivat ulosteen koostumusta.
MUITA ETUJA JA OMINAISUUKSIA
> Lisää veden juontia Ruoka sisältää paljon raakavalkuaista ja natriumia, mikä auttaa lisäämään veden juontia ja korvaamaan menetettyjä elektrolyyttejä.
> Tukee ruoansulatuskanavan suojamekanismeja. Ruokaan lisätyt erityisainesosat (beetaglukaani, byturaatti, nukleotidit) tukevat ruoansulatuskanavan suojamekanismeja ja auttavat estämään ongelmien uusiutumista pitkällä aikavälillä (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).
> Parantaa immuniteettia Ruoka sisältää paljon raakavalkuaista sekä tasapainoisen määrän aminohappoja, beetaglukaania ja
E-vitamiinia, jotka yhdessä auttavat vahvistamaan immuunijärjestelmää ja nopeuttamaan palautumista.
> Hyvä maistuvuus
Ruoka sisältää runsaasti eläinperäistä raakavalkuaista ja rasvaa, mikä auttaa varmistamaan sen
maistuvuuden (tehokkuuden osoittanut Virbac)(1).
> Sopii kaikkiin elämänvaiheisiin
Ruoka sisältää tarvittavan määrän välttämättömiä ravintoaineita jokaista elämänvaihetta varten, minkä ansiosta sitä voi tarjota pennuille, täysi-ikäisille, tiineille, imettäville sekä ikääntyneille koirille.
KOOSTUMUS
Kuivattu sian ja siipikarjan valkuainen(1), riisi(1),
eläinrasva(1), lignoselluloosa, hydrolysoitu sian ja
siipikarjan valkuainen(1), sokerijuurikasleike, kivennäiset,
kalaöljy(1), pellavansiemenet, panimohiiva
(beetaglukaanin ja nukleotidien lähde), psylliumkuitu
(Plantago (L.) spp.), frukto-oligosakkaridit,
kalsiumbutyraatti, Lactobacillus acidophilus.
1) Helposti sulavat ainesosat
ERITYISAINESOSAT/-LISÄAINEET
● Bentoniitti 5 g/kg
● Inaktiv. maitohappobakteereita 7 mg/kg
● Butyraatti 430 mg/kg
● Nukleotideja 560 mg/kg
● Beetaglukaani 500 mg/kg
RAVINTOAINEET
osuus koostumuksesta, %
● Kosteus 9
● Raakavalkuainen 34
● Eläin- ja kasvip. raakavalk. suhde 92/08
● Rasva 22
● Kivennäiset 7,5
● Raakakuitu 6
● TUA* 21,5
● Tärkkelys 17
● Kalsium 1,3
● Fosfori 0,9
● Natrium 0,6
● Kalium 0,8
● Omega-6-rasvahappoja 2,5
● Omega-3-rasvahappoja 0,9
● EPA+DHA 0,3
TÄRKEIMMÄT RAVINTOARVOT
● Laskennal. ME** (kcal/100g)*** 384
● In vivo -mitattu ME** (kcal/100g) 411
● Raakavalk. sulavuus (in vivo; %) 85
● Rasvan sulavuus (in vivo; %) 97
● Energia raakavalkuaisesta (%) 31
● Energia rasvasta (%) 49
● Energia TUA:sta (%) 20
● Raakavalk. ja kal. suhde (g/Mcal) 89
* Typettömät uuteaineet (TUA)
** Muuntokelpoinen energia
*** Laskettu NRC 2006:n mukaan