Käyttö
Annostus: Pasta annostellaan porsaan suuonteloon, suoraan kielen takaosalle. Ensimmäinen annos tulee antaa välittömästi ternimaidon nauttimisen jälkeen. Milka Rautapastan perusannos on 1,5 ml porsasta kohti päivässä, mikä vastaa annostelupyssyn yhtä painallusta. Annostuksen voi toistaa 1-3 kertaa. Anemian (raudan puutteen) yhteydessä, peräkkäisen annoksen voi antaa 4 - 5 vuorokauden kuluttua.
Milka Rautapastan annostusohjetta tulee noudattaa. Tuotteen käyttöä on vältettävä, kun kyseessä on clostridium-bakteerin tai E.coli-bakteerin aiheuttama äkillinen tai oireeton suolistotulehdus.
Koostumus
Koostumus: kasviöljy ja -rasva (maapähkinäöljy), maissitärkkelys, rasvahappojen mono-, di- ja triglyseridit (rapsi) ), dekstroosi.
Ravintoaineet:
Raakavalkuainen 0%, Tuhka 22,3%, Raakarasva 68,2% , Raakakuitu 0%, Natrium 0%, Lysiini 0%, Metioniini 0%.
Käyttöohje:
Johtuen tuotteen suuresta A-vitamiinipitoisuudesta verrattuna täysrehuihin, saa tätä täydennysrehua antaa maksimissaan 1,2 % päiväsaannista. Raudan maksimimäärää 250 mg/päivä ei pidä ylittää (viikko ennen vieroitusta saakka). Samanaikainen käyttö D2-vitamiinin kanssa kielletty.
Huom! annostelun jälkeen valumisen estämiseksi varmista, että muovinokassa oleva reikä on riittävän suuri.
Ravitsemukselliset lisäaineet:
Eläintuotantoon vaikuttavat lisäaineet :
Enterococcus faecium (DSM 10663/NCIMB 10415) (4b1707)..................
...........................................................................5.0 x 1011 PMY/CFU/kg
Bacillus licheniformis (DSM 5749) ja
Bacillus subtilis (DSM 5750) suhteessa 1:1 (4b1700i)........
...........................................................................8.7 x 1010 PMY/CFU/kg
A-vitamiinia (3a672b) | 980 000 IU/kg |
D3 vitamiinia (3a671) | 133 000 IU/kg |
E-vitamiin (3a700) | 6600 mg |
Rauta (Rauta(II)fumaraatti)(3b105) | 120 000 mg |
Säilytys: Säilytettävä kuivassa ja viileässä paikassa (5⁰C – 25⁰C), alkuperäispakkauksessaan, pystysuorassa asennossa vuotojen estämiseksi. Putkiloa ei saa jättää auki pitkäaikaisesti.
Säilyvyys: 12 kuukautta valmistuspäivästä lukien, avaamattomassa alkuperäpakkauksessaan säilytettynä.